torsdag 5. desember 2013

Tilbake, tror jeg

Har du lagt ned bloggen din, spurte hun. Lagt ned, nei! Langt ifra. Ja, men du blogger jo ikke. Se, det er noe annet. Å legge ned bloggen krever et aktivt valg. Å ikke blogge, ja det bare blir. Eller blir ikke. Ingenting aktivt der. Mer inaktivt, liksom. Ikke det at jeg har vært inaktiv.

Hva man kan finne på å putte inn i fritiden sin! Jeg som egentlig helst ligger og purker på sofaen, har knapt vært hjemme ei eineste helg siden i april. Vi har fartet hit og dit, til småbruket, til barnebarnet, til slekta, til utlandet. Jeg er heldig, en heldig person som har så mange å være glad i, som jeg kan bruke tid på å være sammen med, sofaen greier seg fint uten meg!

Og nå savner jeg bloggevennene mine! Hvordan går det med Anne-Lise, men Jorun og Liv og alle dere andre? Nå må jeg bare ta en titt inn.

No, I did not decide to stop blogging, I just did. Stopped. Could not find the time for it, I think. I have not been home for a week end since April. We have been at our small farm, or with family, or travelling abroad: to Italy, Lisboa, Iceland, Scotland and  Berlin. It takes some time, and give me a lot of pleasure!
I feel my english has become more rusty since last time, a cause in itself to start blogging again. And I miss you, my blogfriends!


Her er reiseminner fra Island. Jeg tror Skaperen kjørte på med alle effekter da Han laget Island, et fantastisk land. Vi leide bil og kjørte til Nord-Island. Anbefales på det varmeste!
Here are some pictures from Iceland. I think God had fun when He created this country, he used all the effects He had in his sleeve! Go there if you can, you will not regret it. And do not forget your bathing gear, a lot of hot pots to dip yourself in..
8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake, Lise! Har savnet deg, vet du :)
  Fint å se at det var gode grunner til bloggpausen din. Det tar tid å blogge og å lese blogger og legge igjen kommentarer og følge med.
  Håper å høre mer fra deg framover!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med innlegg fra deg - jeg har savnet akivitet på bloggen din. Håper du fortsetter. Selv er jeg ikke så veldig ivrig, holder på med så mye annet. Men kommer med et innlegg i ny og ne, i tillegg legger jeg ut noen bilder på instagram. Som brudeblogg sier: håper å høre mer fra deg framover. Hilsen Stilleben

  SvarSlett
 3. So pleased that you are back Lise and thank you for your visit to my blog today. Looking forward to seeing some of the photos from your travels.

  SvarSlett
 4. Hello Lise! Don't worry about your English. I wish I could speak/read other languages! Don't we live on the most magnificent earth.It's just so beautiful. xo Carole

  SvarSlett
 5. Godt du er tilbake!

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Jeg har savnet deg, men samtidig har jeg tenkt at du sikkert har hatt nok å drive med :) Reising er både krevende og spennende! Nye faser i livet kommer jevnlig, du som bestemor og jeg da, alenemor i ny betydning. Datteren er godt plassert på folkehøgskole og jeg har fått mere tid til egne prosjekter(sjåførjobben tok MYE tid :) ). Alt til sin tid, det sier jeg titt og ofte. Vi snakkes... Fortsatt finfin helg til deg! PS. Neste lørdag skal jeg til Skiringssal for å se Tuva og klassens teateroppsetting, Hakkebakkeskogen. Jeg syns det var morsomt at vi har noe felles der :)

  SvarSlett
 7. lise - you, traveller!!!! wow!
  i hadn't realised you've been away either, it seems like i only come here to catch your favour. ...
  i'm sorry for that, i dare anyway.
  i hope to read you more often, do tell us of your adventures in all those countries you've visited. ...

  so. here's my mission : our new drawing challenge theme is up and we'd love to have you!
  n♥

  SvarSlett
 8. hej lise, nice to see you here! your pictures of iceland are soooo wonderful. I'm dreaming of this landscape!
  and you visited berlin? I live nearby! next time please tell it to me!
  It would be great to see more pictures of your travels!
  :-) mano

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!