mandag 4. juli 2011

Hage på sjølstyr

Når katten er borte danser musene på bordet! Når gressklipperen står på låven, greier hagen seg helt selv. Vi har av ulike grunner ikke vært i huset i skogen siden påske, det har vært konfirmasjoner, bryllup og annen selskapelighet, og så har jeg vært syk og så har helgene gått. Jeg var derfor ganske spent på hagen. Den er jo i utgangspunktet relativt naturell, men blåbær og markjordbær. Noe er ment å være natureng, også inne i hagen, og resten har tatt seg til rette, kan man si. Nydelig å være tilbake. Skuldrene faller ned dit de skal.

When the cat is away, the mice are dancing on the table, says a norwegian prowerb. And when the lawnmover is in the shed, the garden is growing rather wild. For different reasons, we have not been at the house in the woods since easter. I was therefor a bit anxious for the garden. We keep it in a natural way, letting it grow as it wants. Some of the area is kept as meadows, but some are lawn. You could not tell! Grass everywhere, and even some blueberries. Take a look yourself:
7 kommentarer:

 1. For et nydelig sted!! Jeg tror jeg liker selvstyrte hagert aller best :) Kos dere masse!! :)

  SvarSlett
 2. Her så det koselig ut, et sted å trives og koble av :)

  Vi har en bitteliten plen vi pleier å slå på hytta. Da må alltid barnebarnet og jeg redde tusenfrydene som vokser der først. Det blir en stor bukett på bordet.

  SvarSlett
 3. Hei :) Dette ser ut til å være et kjempekoseligt sted å reise til, sånn bortsett fra musokkupantene da... Det øverste bildet var kjempefint! Jeg er oså fan av sjølstyrte hager. Jeg har enhage her i Lofoten som består av villblomster, bjørk og gran. Hagen på Lillehammer er ikke mye bedre... Jeg håper du koser deg og nyter dagene mest mulig mellom villblomster og muselort :)

  SvarSlett
 4. Å så idyllisk og vakkert! Godt med nedsenkede skuldre! Ønsker deg en riktig god sommer og herlig ferie!!!! God klem!

  SvarSlett
 5. nydelig! du får kose deg masse : ) naturell hage er den hage jeg liker best!
  godt å lese deg igjen Lise : )

  SvarSlett
 6. Heisan! Nå er du på Bloggedamer40+....det var på tide....
  Ønsker deg en fiiin søndag!!
  Klem, M

  SvarSlett
 7. Så fine bilder - av et fint sted

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!