lørdag 26. januar 2013

Brudesalong hos Gunda på Bruktbo

Fredagene har jeg fridag, i alle fall i prinsippet. Jeg prøver å gjøre minst mulig nyttig disse dagene, siden de er innvilget meg fra helsevesenet. Jeg nærmest plikter å drive dank. Dank og dank, jeg er en handlekraftig person, i tillegg til å være kraftig, så dagen brukes ofte til handel. Yndlingsmålet mitt er Bruktbo på Stjørdal.
Der selger de søppel, så jeg trenger ikke en gang ha dårlig samvittighet for at jeg handler.
Eller søppel! Jeg retter; de selger det folk har kastet, men som IKKE er søppel. På fredag var det en nærmest komplett brudesalong i et hjørne . Nå er jeg gift og vel så det, så jeg kjøpte ikke kjole jeg. Men gamle gardinkuler ble det, og finfine russiske treboller. Og sånn juletrefot som farmor hadde, med kristtorn. En skatt for et par hundrelapper.

Fridays are days off for me. I am trying to indulge myself, the day are given me by the health authorities to relax. I am never relaxing better than when shopping . Shopping too much, can be bad, but when shopping thrown away items, nothing can be bad about it. My favorite hunting ground is Bruktbo( I will give a link when back to my pc), and yesterday Gunda had a complete bridal saloon in a corner . Thrown away bridal gowns. I dus not buy any of these, but was lucky to fins wooden balls for hanging up curtains. Help me, what do you call it in english.

7 kommentarer:

 1. Wooden balls for hanging up curtains - sounds very mysterious to me - help!!! can you show a photo, and then may be the answer will coming winging in.

  SvarSlett
 2. Silly me. I have added now. The balls are not for hanging the curtains, but for decorating the poles from where the curtains hang :)

  SvarSlett
 3. Herlig fredag! Jeg har også "fri" fredager i år. Jeg er ansatt i en 80 % stilling, men jeg bør jo jobbe inn 20 % lønn på keramikkverkstedet :) Det er jo ikke alltid er like lett! Det letteste er å nyyyyte fredagen og få unna bittelitt husarbeid. Finfin lørdagskveld til deg Lise :)

  SvarSlett
 4. I wondered if you mean't those balls - they are called curtain pole finials.

  SvarSlett
 5. Heldige Bruktbo som har så mange trofaste kunder som også blogger:) Leser om de både her og der, virker som en herlig butikk!

  SvarSlett
 6. titt tei der i søndagskvelden, vinden uler der ute ;)

  så koselig et innlegg fra et trivelig besøk da, artig!!!

  velkommen tilbake en eller annen fredag!

  SvarSlett
 7. OY for en drømmebutikk!
  Der skulle jeg ha vært. Har fri hver fredag jeg også, men litt langt unna.
  Hilsen Ingun

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!