tirsdag 20. mars 2012

Er jeg en heldiggris?

Jeg lurer på det, om jeg er en heldiggris? Selvfølgelig er jeg det! Jeg har alt jeg trenger, og veldig mye mer enn det. Så sånn sett er jeg udiskutabelt en slik gris. Men ellers, har jeg vinnerlykke? Tja, det går litt i bølger. Jeg har ikke vunnet i lotto de siste årene, men det er jo ikke så rart, siden jeg ikke har spilt lotto heller. Før i tiden, da jeg var blakk student, og fikk noen kroner til overs og for eksempel ikke kjøpte meg en Benny Motzfeldt-vase eller noe sånt, eller en stråhatt, bare for å kunne gå under med verdighet, da kjøpte jeg et lodd i pengelotteriet. Og en gang vant jeg så mye, vel nesten så mye, at jeg fikk kjøpt en nydelig etsning av Elsa Hagen. Selvfølgelig skulle jeg heller ha kjøpt klær eller noe, men jeg hadde nok mye mer glede av bildet. Det har jeg fremdeles.

Og så kom skrapeloddene. En gang vant jeg  klær for fem tusen fra Ellos på et skrapelodd. Man kan si hva man vil om det, men det kom virkelig til nytte, og jeg fikk tatt ut mye helt greie barneklær. Og så flaxlodd, der har jeg innimellom hatt godt med flaks, jeg hadde en serie gående på ti-tolv ganger etter hverandre. At jeg altså vant, og kjøpte et nytt lodd, og så vant jeg , og kjøpte et til, uansett hvor mye jeg vant. Jeg kom godt i pluss. Men så stoppet det opp, med en grand finale; Jeg var på  Sørlandet, og skulle inn til Arendal sammen med en venninne. Jeg var blakk. Vent litt,sa jeg til venninna mi, jeg skal bare skrape fram litt penger, så kan vi gå. Og så skrapte jeg fram 1000 kr.

I de siste årene har jeg sjelden kjøpt, og de gangene jeg har kjøpt, har jeg sjelden vunnet. Men nå lurer jeg på at det holder på å snu. Her om dagen vant jeg 50 kroner på et lodd. Denne gangen gikk jeg mot mitt prinsipp, og kjøpte to. Og da vant jeg 250 kr. Så nå lurer jeg på om jeg er inne i en stim, en flaksstim? Hva blir det neste? Jeg skal holde dere orientert.

English text under the photos
I am wondering if  I am a winner? Of course I am, I have everything I need, family, friends, a job, enough money. No, I did not mean that, I mean am I a lucky pig (hehe, that is what we call it in norwegian)? I used to win a lot before, and the reason that I seldom win anymore, is that I am not playing lotteries. And then I cannot win, of course. Some years a go, I used to buy lottery tickets, and I won every time. Only small amounts each time, but enough to buy one more. And then my luck stopped, dried out, with a grand finale. I announced that I would win before I scratched the ticket. And I won NKR 1000. That is rather a lot. Some days ago, I bought a ticket, and won a small amount of money, and then I bought two new tickets, This time I won NKR 250. I am hoping this is a trend, that the amount will rise for each lottery ticket, and that I will be a millinaire one day :)

13 kommentarer:

 1. Ikke bare holde oss orientert, regner jeg med. Fordele premien godt, mener du vel. Sånn jevnlig strødd ned over alle som har lagt inn kommentarer de siste månedene! Hm, jeg sier ikke mer.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir det en million, så skal jeg love bloggbasar! Med gratislodd.

   Slett
 2. Å, heldig :)

  Jeg skulle gjerne ha skrapt frem penger, gjerne 250 000,- og mer. Ville virkelig kommet godt med nå. Men de siste 5 gangene jeg har kjøpt lodd, 25 kr, og det var det...

  SvarSlett
 3. Lucky you! I hope you win that million!

  SvarSlett
 4. Jo da du ER heldig! ...og ønsker deg til å fortsette med det ; )

  SvarSlett
 5. Du er nok absolutt en heldiggris, ja! Krysser fingre for at du er inne i en positiv steam.
  Jeg ser ikke bort fra at grunnen til at jeg ikke vinner noe, er at jeg aldri kjøper lodd.
  Men jeg vant jo hos deg for litt siden, - men har jeg fått premien? Neida! ( Kanskje den kommer hvis jeg maser :)

  SvarSlett
 6. Hei Lise! Har sendt deg e-post :)

  SvarSlett
 7. Du er nok i en heldig periode, jeg krysser fingre og tær for deg!! Takk for gode tips :)

  SvarSlett
 8. Hei - tror nok vinnerlykken er i ferd med å snu, ja - du bør nok trå til med en lottokupong:) Min vinnerlykke går også i bølger, men det blir med det små, liksom - og det er jo som du sier; Man har jo allerede trukket vinnerloddet ved å bo her vi bor og ha det som vi har det:)

  God kveld til deg - klem fra Bente.

  SvarSlett
 9. Härligt med tur! Du får väl fortsätta köpa lotter då, medans du har rätta flowet!

  Bra kommentar hos mig om att komma ihåg att leva nu. Jag försöker tänka på det ganska ofta. Är du verkligen "myyee" äldre än mig?

  SvarSlett
 10. Hej igen!
  Mye och mye äldre...men du hade lite rätt, du var iallafall tonåring när jag kom till världen. =)
  Ha en bra dag!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!