torsdag 3. mai 2012

Vi lager skygger igjen

I hår bar vi på fjelltur til Monte Cucco, og sannelig hørte vi ikke gjøken også. Nesten fint vær, men aldri stygt. Og møysommelig fikk vi kravlet oss opp til ca 1400 meter. Vel vi startet nokså høyt da, skal ikke skryte på meg for mye, men vi gikk ganske langt og bratt. Kjempestøl i dag. For en utsikt! Og rundt oss fløy store fugler som ropte ciao til oss. I området er det en kjempestor grotte, som var avstengt. På stillast utenfor tok jeg fine skyggebilder av oss igjen.

We are still in Italy and yesterday we went hiking to Monte Cucco, and guess what; we heard the cuckoo . The altitude was about 1400 meter, and aroumd us flew strange birds shouting ciao to us. There also is a big cave, we could not go there without a guide, but outside I took some pictures of our shadows again
12 kommentarer:

 1. Lovely pictures, glad you are enjoying your holiday in Italy.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much, we are home again now, it was a lovely break

   Slett
 2. For en spennende tur dere er på!
  Har ikke hatt tid til å følge med på blogger på en stund. Har vært opptatt med å lage i stand til bryllupsfeiring i mitt hus.
  Nå har jeg fått lagt ut noen bilder på bloggen.
  Som du ser skal vi begge bli bestemødre i august :)
  Dette blir mitt tredje barnebarn. Agnes har Birk f. 1999 og Renate og Peter har Anna Ivrine f. 2007 fra før.

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder du viser. Heldige du/dere som er på tur i fantastiske Italia! I disse hektiske, litt strevsomme dagene mine, drømmer jeg om feriedager langt av sted. Italia er absolutt et drømmested, takk for at du deler bilder med oss - kan ihvertfall drømme meg vekk i dine nydelige landskapsbilder.

  SvarSlett
 4. MONTE CUCCO! Der har jeg vært mange ganger...!! Pappa ville at jeg skulle starte med paragliding der oppe. Jeg hadde ikke så lyst, Men synes det var gøy å kikke på de kjekke guttene som holdte på. Synd at grotten var stengt.... ooooh som jeg gleder meg til å reise ned nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig at det du har vært der ofte! Det er jo ganske mange fjell i Italia, nesten like mange som i Norge, og så skulle vi finne et av dine!

   Slett
 5. Herlighet! Så fantastisk! Nyt maten og sola og utstikten og alt!

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem igjen :) Jeg vil anbefale deg bruktbutikken på Vinstra, den som ligger i hovedgaten(paralellgaten til E6). Det er den beste, dvs. den som har størst utvalg. Ellers har jeg vært innom Otta og Ringebu også :) Det er et loppemarked på Øyer søndag. Om du har lyst, har tid og mulighet? kunne vi jo møtes der, over lopper, kaker og kaffe? Der åpner de kl.12.00 snaklkes :)

  SvarSlett
 7. great pictures, great landscape! I love your images of the vegetables, too!mmmhhhh: first artichaud!
  yes, with my link you can pin my boxes at pinterest! ich freue mich, dass sie dir gefallen!
  liebe grüße, mano

  SvarSlett
 8. Hei Lise :) Nå tenker jeg du snart befinner deg i Gudbrandsdalen. Jeg har vært på Maihaugen etter jobb i dag. Det har vært åpning av Andres Sandvigsjubileet og Tuva har danset både på senen og ved monumentavdukingen. Jeg håper du har hatt en fin tur nedover fra Trondheim og at du får noen koselige dager her og i Oslo. Vi sees en annen gang :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!