onsdag 31. oktober 2012

2-års-feiring for Bombalabla- blogglotteri/giveaway

English text below

Utrolig nok er bloggen to år, den 2. november 2010 skrev jeg mitt første blogginnlegg. Plutselig en dag begynte jeg å tenke på hvordan man gjør det når man skriver blogg. Så som tenkt så gjort, noen minutter etterpå startet jeg, og av alle ting skrev jeg et blogginnlegg om rødbeter. Ikke særlig kult, og relativt langt fra rosablogger. Når det er sagt, dagen etter at man har spist rødbeter, er det mye som kan ha tatt til seg rosafarge! Like kjapt bestemte jeg meg for navnet, det ble Bombalabla. Det er det dattera mi kaller meg, sånn litt på morsomt. Altså Bombala, og så er det blablabla fra Bombala da, sjø. Vel, i alle fall, jeg satte i gang, og veien blir til mens man går! Og du verden, så mange hyggelige folk man treffer på den veien. Utrolig nok hadde folk lyst til å lese hva jeg skrev! Ja, ikke det at jeg har mange hundretusener som er innom, men i skrivende stund har jeg til sammen hatt 37961 sidevisninger, dette er innlegg nr 350, og jeg har 64 følgere. Ikke verst, synes jeg!

Innimellom kjenner jeg en utrolig skriveglede, men jeg er ikke noe på veldig lange tekster , bloggformatet passer meg godt. Bloggingen har også gjort at jeg har gjenoppdaget gleden ved å ta bilder. I starten hadde jeg ikke godt nok kamera, siden har jeg skaffet meg både speilreflesk, og telfon med godt kamera. Iveren har dabbet av noe, og til tider har jeg behov for pause, og tar den. Men jeg kommer nok til å fortsette ei stund til. Ikke minst fordi jeg kommer i kontakt med så mange trivelige folk-dere!

2-årsdagen må selvfølgelig feires med selskap og gave. Da jeg og mannen min nylig var på Tate Modern i London, brukte vi lang tid i butikken der, og blant annet kjøpte jeg ei nydelig eventyrbok av Su Blackwell. Jeg er veldig glad i Su Blackwells papirkunst. Se tidligere blogginnlegg her.Videre et kjøkkenhåndkle. Dette har jeg lyst til å lodde ut blant mine kjære lesere.

I have been blogging for two years! One day in november 2010, I just started. I did not plan it, I just did it. My first blog was about beeths, can you imagine. I love them, I think that must be the reason. Since then,  I have written 350 posts, have had 37691 visits,  I have 64 followers on my blog. At first I wrote only in norwegian, but as time went by, I actually got asked to write an english version too, and that opened up for a lot of blog friens abroad too. I want to celebrate the day with sharing some gifts I bought at Tate Modern last week. The first is The Fairy-Tale Princess by Su Blackwell. I love her work, and the book is a gem. I also want to give a tea towel from mibo, see below.The Fairy-Tale Princess by Su Blackwell


From inside the book


Tea Towel from Mibo
Her er reglene:
1: Du deltar i selskapet ved å delta i konversasjonen ved å kommentere nedenfor.
 Kanskje har du tips til hva jeg skal skrive om?  Ok, da blir det et lodd.
One ticket if you comment under here, for example can tell me what you like about my blog. (i.e. if you like it)

2. Lenke på bloggen din gir to lodd. Link on your blog, two tickets. A small picture under here.

3. Jeg liker følgere, men det får du ikke lodd for. Det er bursdagsgave til bloggen det! No ticket for becoming a follower, but it would be a nice birthday present for my blog. 

Trekning 30. november/ finished 30th of Novembre


23 kommentarer:

 1. Jeg liker at du skriver om fine "ting". Jeg er også glad i det som er fint. Jeg henter inspirasjon fra bloggen din.
  - Ett lodd?

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med. :-)
  Jeg er følger av bloggen din fordi den er i en kategori av bloggere jeg liker.En kategori jeg kaller "Alt mulig blogger". Variert innhold og godt skrevne tekster! Dessuten digger jeg bildet ditt i headeren. :-) Blir sittende å se litt på det hver eneste gang jeg er innom, og det har blitt noen ganger. :-)
  Fortsett som du gjør, skriv om det DU vil skriv om, ikke hva andre vil lese om. :-) Ha en strålende dag.

  Og du-jeg linker på bloggen. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Elin, du er vinner av kjøkkenhåndkleet, gratulerer! Og takk for hyggelig kommentar

   Slett
 3. Hei Lise! Gratulerer med bloggbursdag!
  Jeg har alltid lurt på hvorfor Bombalabla men har glemt å spøre...
  Jeg liker bloggen din fordi du skriver bra, variert og det er liv i det!

  klem fra meg : )

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei og grattis med to år! Jeg tar ett lodd og jeg er glad for du blogger. Jeg ser du har hatt fine opplevelser på V&A - det er et fantastisk museum som jeg ofte ønsker meg tilbake til. Det gjør jeg i grunnen med alle museer jeg besøker. Museer og samlinger blir jeg aldri ferdig med. Jeg er så glad jeg har fått den interessen her i livet - oj, det var svulstig sagt, men mener det og lar det stå. Eventyrboken ser fantastisk ut, litt morsomt, i dag har jeg faktisk sittet og gjort forberedelser til en eventyrstund (H.C.Andersen) jeg skal ha for små og store på det museet hvor jeg jobber. Det passer meg bra, det å forberede eventyrstund en hel arbeidsdag. Hilsen Stilleben

  SvarSlett
 6. Gratulerer med to år!
  Da startet vi omtrent samtidig, tenke seg til at det er to år..

  Fortsett å skrive så fortsetter jeg å lese.

  SvarSlett
 7. Hei Lise! Gratulere me bloggbursdag!! Jeg vil gjerne være med i trekningen av disse superfine premiene. Det høres ut som dere har hatt en fin Londontur. Jeg er enig med deg i at kontratene mellom stillhet og byliv er herlig. Jeg synes bare du skal fortsette i samme bloggsporet, du har mange finurlige og koselige innlegg! Vi blogges :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med 2 års jubileum! Det er stas! Du har en koselig blogg og jeg gleder meg hver gang jeg ser du kommer med nytt innlegg. Det må få lov å gå litt i rykk og napp her i bloggverdenen også.

  Jeg vil fryktelig gjerne ha et lodd i gi borten din, selv om jeg har vunnet hos deg før! Jeg har tatt fram igjen de deilige pulsvarmerene igjen, de er så fine og gode!

  Jeg har en liten oppmuntring til deg på bloggen min i dag :)

  SvarSlett
 9. Hei Lise.

  Jeg liker formen på bloggen din. Du overrasker ofte med temaene du velger. Jeg liker historiene dine og ofte kjenner jeg meg igjen. Og så ser du av og til ting på din egen underfundige måte, og det er fint, synes jeg.

  Gratulerer med 2-årsjubileet!

  SvarSlett
 10. Dette må jeg være med på!

  Jeg liker at det dukker opp fine historier av ingenting, et gammelt bilde, en serviettboks eller min favoritt: suppebollen. Jeg tenker ofte på han mannen som kommenterte til dere at han så at godsakene allerede var tatt, da du gikk ut med suppebollen. Og så ler jeg. Inni meg. Og kanskje utapå.

  SvarSlett
 11. Jeg er gjerne med å feire to årsdagen for din bloggestart! Vi har blogget omtrent like lenge, men herlighet så mange innlegg du har rukket å skrive!? Imponert!

  Jeg liker bloggen din godt fordi du har en veldig fin, fortellende stil hvor innlegget utarter seg og vokser etterhvert om du komme på ting... føles det som. Det er en veldig hyggelig og underholdende form. Gleder meg til mer :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med toårsdag!
  Jeg vil veldig gjerne være med. Tips om hva du kan skrive om? Flere barneboktips, kanskje? Og fortsett og skrive innlegg som du gjør nå. det er gøy å lese hos deg!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 13. Congratulations Lise on blogging for two years. The time goes whizzing by - 350 posts is a lot of work.

  SvarSlett
 14. 3 lykkelodd på meg! Tar gjerne flere innlegg om det beste du vet å spise!
  Her er innlegget: http://konkurranseblogg.blogspot.no/2012/11/giveaway-hos-bombalabla.html

  Bli gjerne med hos meg også om du vil!

  Klem

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med 2 år`s blogging.
  Jeg vil gjerne være med, 3 Lodd på meg.

  Ha en fin dag, Marit.

  SvarSlett
 16. Jeg blir gjerne med!
  Jeg er veldig glad i bloggen som den er! Variert, masse inspirasjon og fine bilder.
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 17. Lise,

  My goodness, two years is quite a long time to be blogging, but it goes by so quickly doesn't it? I have been blogging over a year and half but still don't have near 350 posts yet! Thanks so much for inviting me to your giveaway...it is such a sweet giveaway. I would love the book and I am a lover of tea towels too! I also want to thank you for stopping by and leaving a comment under my giveaway too. For some reason, I am unable to become a google follower but will add you to my blog roll so that I can follow you that way.

  I hope that you will visit again as I always love new followers and reading comments too! Thanks again! :)

  SvarSlett
 18. hej. congrats. this looks like a magical book. and i wish you much joy with your blog!

  SvarSlett
 19. Gratulerer så mye! Jovisst er det moro å være en del av blogglandia. Man trenger ikke rosa innlegg for å være her, men det er deilig å kunne glitre med delte gleder.
  Hmm.. Tips til noe å skrive om ja. Skriv om det du lyster, og del på samme måte som du har gjort. Selv har jeg en veldig altmulig-blogg, og har blitt veldig fasinert av diverse dagstemaer. Ta gjerne en titt på høyresiden der det står "utfordringer" inne hos meg. Kanskje det kan inspirere? :)

  Jaa! Jeg vil prøve lykken på dn nydelige boken. Ruslet inn i det andre innlegget ditt og så de nydelige bildene. Wow, sier jeg bare. Nydelig!

  Har du lyst til å prøve lykken i mitt lille lotteri, er du hjertelig velkommen :)

  SvarSlett
 20. I really like, I hope for the best.
  I shared on my sidebar.
  hugs
  Gerda

  SvarSlett
 21. Vilken fin blogg du har .
  Jag tar tre lotter o hoppas på lycka .
  bittan4@gmail.com

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!