tirsdag 23. november 2010

Hvor mange sko går det på en jaguar?

Jeg innrømmer det gjerne, når det kommer til sko, har jeg og Imelda noe til felles. Men tross alt, jeg har ikke 1080 par sko, kanskje bare fire-fem prosent?

Jeg fikk det perfekte våpenet mot dårlig samvittighet i en skobutikk her i Trondheim;  Suuz :"Etter at mannen min kjøpte seg motorsykkel, tenker jeg bare; hvor mange sko går det på en motorsykkel", fortalte hun. Pøfekt, hvor mange går det ikke på en jaguar??? En slik med fire hjul på 41 år som husbonden har kjøpt seg?


Dessverre er jeg redd jeg snart har brukt opp kvoten. Jeg vet ikke helt. Jeg har en slags samledille. Akkurat nå går det på Chie Mihara.  De er helt fantastiske! 

  Jeg ønsker meg disse, selv om jeg har dem i rosa og gull! Man føler seg på høyden...
 Og den som  mener at lykke ikke kan kjøpes for penger, har aldri kjøpt seg røde sko! For tiden er det ingen butikk som forhandler Chie Mihara her i Trondheim, etter at Inzani brått forlot oss uten å si fra engang. Heldigvis har de netthandel, men det er ikke riktig det samme. Maren og Monica, vi savner dere! Hvordan kunne dere finne på å legge ned? Uten å si fra, til og med! Maren, hjelper det om Kirsti fysioterapeut og jeg tar ei vakt i måneden? Vær så snill, kom tilbake!
Og disse er mine! Det er helt umulig å være i dårlig humør med slike sko på beina. Og tro det eller ei, de er ikke vonde å gå i! Jeg ville ikke ha tatt på meg å gå langt, men jeg vakler ikke heller. NB: beina er dessverre ikke mine!4 kommentarer:

 1. At du er sko-gal, er ikke noe nytt. Skulle bare ønske vi brukte samme str. !!!!

  SvarSlett
 2. Heldigvis ikke. Selv om jeg ikke har manneben...

  SvarSlett
 3. Hvor får man kjøpt disse vidunderlige og hva er prisen???

  SvarSlett
 4. Hei, beklager sent svar. Jeg vet at Lille vinkel selger noe Chie Mihara, ellers har også Inzani en netthandel. Se lenke ovenfor her. Og ja, de er dyre. Man kan se det som en investering! De fleste jeg har har jeg fått på salg, men ellers må du nok vanligvis betale mer enn 2000 kroner paret.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!