tirsdag 2. november 2010

Å blogge-blogger-blogget-har blogget



Det har jeg aldri gjort. Det er kanskje ikke på tide nå heller. Jeg har nok ikke mer å bidra med enn de fleste andre, men det har ikke de heller. Så har jeg bare så lyst å finne ut hvordan man gjør det. Jeg har tenkt å skrive om ting jeg liker. For eksempel mat. Alle som kjenner meg vet at jeg liker mat.

Dagens blogg blir om rødbeter. Det liker jeg!
Jeg liker den fantastiske jordaktige smaken, som passer så godt nå på høsten. En liten advarsel er på sin plass; husk hva du spiste i går, dagen etter. Ellers kan det bli litt nifst. Her hadde jeg tenkt å stjele et bilde som noen andre har lagt ut, og det får jeg ikke til. Det er mye man skal lære... 




Der fant jeg endelig et på Wikipedia. Her har jeg også  funnet ut at rødbeter
 minsker risikoen for blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag . Det gjør ikke noe, den er god likevel!
Tips: kok opp rødbeter, ta på engangshansker og skrell dem. Skjær i biter og legg på fat. Dressing kan du lage av feks balsamico. Kapers og biter av små sylteagurker er veldig godt til. Dijonsennep kan fint passe i en dressing, eller appelsinjus. 

Spis og bli lykkelig!

1 kommentar:

Jeg blir veldig glad for kommentarer!