onsdag 7. september 2011

Her kommer høstinnlegget mitt også! Det er høst!

Selv om alle andre lagde blogginnlegg om peoner, i mai, måtte jeg få vise mine også. Det samme med høstinnlegget. Alle andre har slått fast at det er høst. Jeg må gjøre det jeg også. Min gode venn og nabo Inger og jeg går ofte tur om ettermiddagen. Løypa er alltid den samme. Her om dagen hadde jeg med kamera, og fikk tatt noen fine bilder av de modne kornåkrene blant annet. Dagen etter ble de høstet. Vi startet i solskinn, men før vi kom frem, hadde det begynt å mørkne.

My dear friend and neigbour are often going for a walk in the afternoons. We are always taking the same round. All the photos are from the 5th of September


12 kommentarer:

 1. Vi er heldige som er omgitt av natur, helt uten å måtte reise for å oppleve den.

  Fine bilder!

  SvarSlett
 2. Nydelege bilder! Det er haust, ja - og vi har ingen sommar hatt... Menmen, sånn nyttar det ikkje å furte over. Hausten er fin, den. Eg likar haust! Aller helst ein skikkeleg hauststorm..:-)

  Tenker på deg som kjenner på eit tomt hus. Må vere spesielt når ein går over i den fasen. Håpar du finn glede i friheten! Tida! Av og til kjenner eg at eg gler meg til det, sjølv om det sjølvsagt er nesten ulovleg å seie høgt..hehe.

  Har ikkje umiddelbare planar for neonfargane mine, men kjenner eg blir glad bare av å sjå på dei. Men plutseleg kjem det vel deisande ein ide..;-)

  God dag til deg, Lisemor!
  Klem

  SvarSlett
 3. Her skulle jeg gjerne vært og gått tur i herlig norsk høstluft! Er lei av sommeren nå. (For mye av det gode kan faktisk bli.... altfor mye )

  SvarSlett
 4. Vakre bilder! Nydelig himmel!
  Og det ser ut som kornåkeren står fint.
  Deilig når høsten er sånn :)

  SvarSlett
 5. disse er noe veldig høst stemmnsingsfulle bilder Lise! jeg liker veldig den med regnbue i... og takk for oppmuntringen. jeg må bare disciplinere meg litegrand ; )

  SvarSlett
 6. Vilka vackra bilder Lise!

  Ha en fortsatt bra dag!

  Klem Jenny/Hemma på Kråkered

  SvarSlett
 7. Så vackra bilder.....men huff for hva som kommer etter hösten, nämligen vintern...

  SvarSlett
 8. Kjempefine bilder av åker og himmel! Det høres både lurt og veldig koselig ut med slike spaserturer. Jeg har vært på Fjordheim i dag, og startet monteringen av utstillingen min. Det er helt kjempekoselig om søstra de dukker opp på søndag :)

  SvarSlett
 9. Vakre bilder!
  Den turen må visst være koselig å gå.
  Når solen går ned, kommer trollene fram. Jeg ser du har fanget troller akkurat idet det våkner for kvelden.På det nederste bildet skinner trollets øyne under åskammen. Godt dere rakk hjem i tide. Tenk om dere hadde måttet tilbringe resten av ungdommen med å klø trollet bak øret!

  SvarSlett
 10. God kvelden, min venn!

  Har svara deg inne hjå meg..;-)

  IJ

  SvarSlett
 11. Jeg så ikke trolløynene før du nemte det, Liv, men du har så rett. Bra vi ikke så det før:)
  Takk for hyggelige kommentarer. Høstlufta har nå kommet, den er kald, klar og utrolig vakker. Det hender jeg gleder meg til den midt på sommeren også. Ha en god natt alle sammen

  SvarSlett
 12. Hei og takk for kommentar hos meg. Jeg setter veldig pris på dine trofaste kommentarer Lise. Må bare få presisert det. Nydelig landskapsbilder viser du også. Må du ha en riktig god helg. Så blogges vi i neste uke.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!