mandag 15. august 2011

Jeg er overlykkelig

Ja bare se selv! Eller hva sier dere, her har jeg funnet både en firkløver og en sekskløver i ei og samme tue. Og her forleden vant jeg på begge skrapefeltene på flaxloddet, riktig nok bare femti kroner til sammen, men det er nå en slags retning på dette her da! Og til helga skal yndlingsdattera mi (ja, jeg har forsåvidt bare ei ) gifte seg med favorittsvigersønnen min. Bare velstand !

I am overlycky! Look for yourself; I found a four leaf lucky clover, and one with six leaves as well. And some days ago, I won to prizes at one ticket! What is the next! And this week end my favorite daughter (ok, so I have only one) are going to marry my favorite son-in-law!
9 kommentarer:

 1. Oh lykke! Dette vriker bra, en slik lykke må man ta til seg og glede seg over! :D
  Håper resten av uken også går din vei, lykke til med brullup :)
  Ja jeg og kjenner meg heldig med stavangerflint og lotusbolle kupp, det gir sommerfugler i magen. Finner jeg enda fler vet jeg hvor jeg skal sende de ;)

  Smil fra Med et lekent sinn

  SvarSlett
 2. Jag förstår att du sjunger om hur Guda gott det är att vara! Gudarna verkar le mot dig just nu, Lise! En sexklöver har jag nog aldrig ens sett?! Växer kanske bara i Norge? ;) Måste väl i alla fall föra en massa tur med sig?

  /helena (som till slut hittade ett par extra minuter på dygnet;)

  PS. Hälsa dottern, Lycka till! (Jag är också ett bortskämt enda barn...)

  SvarSlett
 3. Ah, jeg liker lykkeinnlegg! Tydelig at du er i en god strømning for tiden. Jeg har sett etter firkløver overalt i sommer, og har flere ganger lurt på om det bare er jeg som sniker rund og leter. Tydeligvis ikke;)

  SvarSlett
 4. da har du vært super heldig Lise! jeg synes det er så gøy med sånt! bra for deg : )

  SvarSlett
 5. Gratulerer, dette fortjener du! Er glad pådine vegne:)

  SvarSlett
 6. Så herlig :) Lykke til med bryllup! og jeg håper du forsetter å surfe på lykkebølgen :) Galleri Fjordheim ligger mellom Lillehammer og Gjøvik, like ved Mjøsbrua.

  SvarSlett
 7. Fantastisk! Firkløver, sekskløver og bryllup! Ja, det er lykke og velstand. Lykke til på den store dagen.

  SvarSlett
 8. Så hærlig!

  Tenk å finne de kløverne...husker når jeg var unge...som jeg lette og lette etter en 4kløver. Farmor sa at hvis jeg la den under puta, så kom jeg til å drømme den natten om den jeg skulle gifte meg med ;)

  Masse lykke til med bryllup og gratulerer så mye!!

  SvarSlett
 9. Gratulerer...!! Husk å ønske deg noe.... MVH Galleri Tove

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!