mandag 29. august 2011

Lykkelig eier av den styggeste suppebolle i landet

Ja, det er jeg det! Lykkelig eier av den styggeste suppebollen i landet. Kan ikke bruke terrin. Det blir for fint. Forresten, vår gode venn Ragnars mor Ellie eide en som var like stygg, der tror jeg det var en drueklase på toppen i stedet for det fine dyret som er på min. Vel, jeg var hos min søster som bor i Gausdal, og hva skal man gjøre på en regnfull søndag? Ganske mye faktisk. Mulighetene er legio. Men vi valgte oss ut loppemarked. Først et i Auggedal. Omtrent et kvarter å kjøre fra Segalstad bru, lenger og lenger inn i granskogen. Til slutt kom vi fram til et grendahus, en del biler stod utenfor, men da dørene åpnet var vi henholdsvis nummer to og tre. Utbyttet ble temmelig magert likevel, med unntak av suppebollen, som stod og ropte; Lise, jeg er din! Ok, da. På vei ut, etter ca tre minutter, møtte jeg en sunnmøring som sa; ja, de he sikra doker godbitane, ja. Hva gjorde en sunnmøring der? Det samme som to romsdalinger, selvfølgelig. Det hele var altså fort gjort. Vi drog til neste, som var i Lismarka. En helt annen stemning, og selv om vi kom sent, var det mye igjen til oss. Jeg fant for eksempel en nydelig dessertskål i Nordlysserien. Den er grønn, og veldig fin. Og fatet som hørte til suppebollen, den styggeste i landet. Ikke verst! Men der suppebollen har en viss sjarm, er jeg ikke sikker på om fatet har det. Vi får se. Vi blakket oss ikke akkurat. To pappkartonger med lopper kostet meg 240 kr.

I am now the owner of the ugliest soup bowl in the entire country

My sister and me went to a couple of small flea markets this sunday. There I found this soup terrin shouting at me; hi, come here, Lise, I am yours! I had to buy it, and it is ugly. But it is ugly in a way that almost turn around to beautiful. At the next flea market, I found a plate in the same series. We had a great time, bought a lot, and used only 240 NKR. Cheap fun!
14 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Du har funnet en vinner :)

  Digger loppemarked- og skulle ønske jeg fant flere dypt inne i skogen. Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 2. Hå hå hå hå! Veit ikke helt hva jeg skal si.
  Her er det i alle fall noen som IKKE har spart på glasuren!

  :D

  SvarSlett
 3. Oi. Ja, den var skikkelig...spesiell.
  Men jeg synes absolutt det er en terrin. Suppebolle er en alt for hverdagslig betegnelse for den.

  SvarSlett
 4. Dette er vel hva vi kaller styggpent! :)
  Men, vet du hva, jeg ser ikke bort fra at dette er på vei til å bli samleobjekter. Merket er det også.
  Elsker loppemarkeder og skattejakt!
  Ta godt vare på skattene dine :)

  SvarSlett
 5. Forresten... får du opp bilde fra bloggen min i dag?

  SvarSlett
 6. "Sjederens". HAHAHAHA!!! Underbart!

  SvarSlett
 7. Denne var heftig! Jeg er enig i at, her er det ikke er spart på glasur :) Det er jo veldig morsomt med loppemarked, men eg klarte å holde meg unna Lismarka, produserte egne ting på verkstedet istedenfor. Men, det hadde jo vært morsomt å plutselig oppdage at du stod ved siden av meg - på skattejakt i Lismarka :)

  SvarSlett
 8. Ja, jeg tror du har rett, et heftig eksemplar du har fått tak i.

  SvarSlett
 9. Kremt, hm, kremt - siden du sier det selv....
  Det må være et godt utviklet omsorgsgen som slo ut - hvor mange andre følte vel kjøpe- og bevareomsorg for denne rennende klumpen *S*
  Kanskje litt på linje med at jeg heier på fotballaget Crystal Palace. Noen må jo sørge for at de ikke føler seg helt fortapte....
  Tror forresten vi har en heftig fruktkniv-bolle i samme linja som suppelbollen *S*

  SvarSlett
 10. Haha, takk for alle fine kommentarer. JA, kanskje er det et godt utviklet omsorgsgen som gjør at jeg mis+liker sånne ting. Jeg vet jo ikke om jeg kommer til å ha den fremme, men jeg har tross alt en låve. Jeg har litt hang til det skeive og sære, ser det ut til.. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til¨å bruke den fine glasskåla i Nordlysserien. HAha, dette var likevel kostelig morsomt.

  SvarSlett
 11. loppemarked sesong... jeg har glemt meg helt! for et funn Lise! jeg usikker om den er stygg. den har personlighet og det teller massevis ; ) - det gjelder fatet og !

  SvarSlett
 12. Syns den var fin jeg, har virkelig sjarm:)
  Nå har jeg slettet den gamle bloggadresse, kanskje du får oppdatert nå..:)

  Fine bilder av barna dine, fint å se..Håper det går bra nå som dere er alene, det er sikkert rart når barna forlater redet.

  SvarSlett
 13. Den er jo kjempefin

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!