onsdag 26. oktober 2011

Heftet av skjønnheten- delayed by beauty

Jeg kom for sent på jobb i dag, det var bare ikke mulig å komme tidsnok. Så jeg måtte ringe min kollega og si at jeg dessverre kom til å komme litt for sent. Hvorfor det? Jo, du skjønner det, sa jeg, at jeg blir heftet av skjønnheten. Og det var helt rett. Det var nesten mørkt da jeg gikk hjemmefra. Røde skyer farget himmelen, og mens det lysnet, skiftet de farge.De var helt spesielle i dag, jeg vet nesten ikke at jeg har sett dem slik før. Jeg stoppet og stoppet, fotograferte og fotograferte enda mer.

I was late for my job to day, delayed by beauty. The skies were wonderful, I had to take photo after photo, so I was really late for a meeting. It is a 30 minutes walk from home to work, but to day I think I used 45 minutes. Stopping, and stopping again. I started out in almost darkness, as I walked, but became less dark each minute11 kommentarer:

 1. Oi, oi oi... så utrolig vakkert og spesielt! Her var det flere nydelige bilder, så jeg regner med at opplevelsen var desto sterkere i virkeligheten! Jeg må vel innrømme at jeg ALDRI har hørt om noen som har kommet for sent på jobb av en slik årsak tidligere :) :)

  SvarSlett
 2. Vakkert - det må da ha vært en god kommer-for-sent-grunn vil jeg da tro:)

  God kveld til deg fra Bente.

  SvarSlett
 3. nydelige bilder! jeg var ute på veiene i morgenrushet den morgenen, og hadde problemer med å konsentrere meg om veier og trafikk! :)
  Solveig

  SvarSlett
 4. fantastisk vakkert! jeg er glad du ble forsinka på jobb... nydelig!

  SvarSlett
 5. Vilka vackra bilder Lise, värda att komma för sent till jobbet för;)

  Ha en bra dag!

  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Hei.
  Takk for tipset om bloesem! Denne gangen har jeg kjøpt en annonse der, så det var ikke helt overraskende. Men jeg visste ikke at de hadde lagt det inn så fort.

  SvarSlett
 7. Så utrolig vakkert!! Spesielt nr. 4 og 5. Norge på sitt beste, når fargene ikke lenger er nede men oppe i himmelen! Love!

  SvarSlett
 8. Hei! Godt du kom for sent på jobben. Takk som deler himmel og horisont med oss. Å blogge er jo også en jobb. Et stykke arbeid hvor man sprer glede, inspirasjon og motiverer andre. Fortsett med å "komme for sent" du. Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 9. Besøk fra verdensrommet?
  Jeg fikk litt UFU-asossiasjoner :)
  Bra du fikk dokumentert det!

  SvarSlett
 10. Takk for mange hyggelige kommentarer. Dette var virkelig spesielt, alle hadde glodd på skyene av de jeg jobber sammen med, men det var visst bare jeg som kom for sent

  SvarSlett
 11. Hej Lise!
  Först vill jag tacka för din långa och trevliga kommentar idag ♥
  Sedan vill jag säga att det var den skönaste ursäkten jag hört angåenda att bli sen. Tänk att bara kunna bestämma sig för att stanna och njuta av det vackra, bra!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!