onsdag 5. oktober 2011

Katrine K og hennes forunderlige bildeverden/Katrine K's curious world of imagination

Det er snart et år siden jeg begynte å blogge nå. Det skal feires, men ikke ennå. Lenge, lenge hadde jeg tre følgere, det var Katrine, Eirin og søstra mi. Eirin forteller eventyr med ord, Katrine med bilder. Mange ganger har jeg brukt Katrine sine bilder i bloggen min, for de har en slik forunderlig virkning på meg, de fungerer akkurat som minneknapper! Jeg kjenner lukter og hører stemmer og er tilbake i eventyrlandet. De er med andre ord;eventyrlige!
Se innlegg her, her, her og her.


Rømlingen/the fugitive

Alice


Clara

Halvsøstre/The  Half sisters

Nå har jeg bestemt meg for å begynne med reklame. Jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å tjene på reklamen, så derfor har jeg tenkt å gjøre det gratis. Men det skal likevel være ekslusivt, så jeg har bestemt meg for to, eller kanskje tre. Den ene er som dere sikkert nå har skjønt, Katrine K. Besøk butikken hennes 


her, or here for customers abroad

I love Katrine Kalleklev's prints. When I started my blog almost a year ago, she was one of my first followers. I love her pictures, they are working as a sort of memory triggers, they are bringing me to a world before, I can see, smell and even hear what was then. I have blogged about some of her pictures, and the memories they created in me, look above for links. Unfortunately they are all only in Norwegian, as it is resently I have started to write in english too.

NB! Alle bildene er Katrine Kalleklevs, og hvis du bruker dem, så må du lenke tilbake til butikken hennes!/all pictures are Katrine Kalleklev's, if you use them, you have to link back to her shop!

7 kommentarer:

 1. Enig med deg, hun lager fantastiske, magiske bilder!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder, elsker de med kattehoder. Bra med reklame når det er for kreative mennesker & håndverk!

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig med deg. Hun har fantastiske bilder som berører. Merkelig, jeg synes hennes bilder passer så bra til det jeg har blogget om i dag. Særlig passer de bra til boken jeg har skrevet litt om. Ja, hun kunna fint ha vært illustratør til boken: "skyggen over steinbenken".

  SvarSlett
 4. Jeg synes Katrine er ... Alice! ja! Hun ER Alice i eventyrland. .. eller er det vi som følger med henne... jeg tjener ikke noe fra mine kreative venner heler Lise. likevel jeg synes det er en god ting å støtte hverandre og de som vi liker det de driver med : )

  SvarSlett
 5. Hej Lise!
  Vilka härliga bilder, älskar dem med katterna:)

  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. I love her work too and keep checking her Epla shop to see if she's made any new collages. Lovely!

  SvarSlett
 7. Enig med deg, hun lager flotte bilder. Magiske og undrende. Eventyrlige og lekende!

  Ønsker deg en god fredag
  Klem Tonje

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!