tirsdag 21. februar 2012

Ryggen en tråd som rumpa henger i

Det hette det før i tiden, i forrige årtusen, da jeg var barn. Jeg tror det betydde at pøh, vondt i ryggen, det er ikke noe å bry seg om. Men det var da man stod i potetåkeren og tok opp nypotet, eller i jordbæråkeren og plukka jordbær. Da kunne man bli ganske stiv og trasig. Men dag ut og dag inn ved et skriverbord, det er ikke det samme. Da er ikke ryggen bare en tråd nei! Nå har ryggen min slått seg relativt vrang. Heldigvis passer det sammen med at jeg allerede har bedt meg fri, så det blir vel ikke så mange dager borte fra jobben. Jeg greier nesten ikke sitte, bare stå eller ligge, så skrive blogginnlegg, det kan jeg bare ikke. Jeg hiver ned noen ord i full fart her, så får vi se om det blir mer i neste uke.  Ellers har jeg lekt meg med Hipstamatic-appen på telefonen min, og uglekoppen min.

I have trouble with my back, I can only lie down, stand or walk. It is not easy for me to write posts either, so now I have scrambled together some words, they will have to do until I get better, and some photos. I am playing with Hipstamatic, and a hidden animal in a cup of cappucino.

You will find the cup at Imm Living

21 kommentarer:

 1. Uff, ryggvondt er ikke noe godt.
  God bedring!

  Og takk for gratulasjon:-)

  SvarSlett
 2. herlig med litt hipstamatickos, og det blei flotte bilder :) Ta vare på deg sjøl, Lise!

  SvarSlett
 3. Usj og isj - jeg kjenner meg igjen. Når det verker og brenner i sittende stilling. Og sitte gjør man jo. Det eneste jeg vet hjelper, er lange og gode turer på ujevnt underlag. Som en myk skogsbunn. Som IKKE stålis med vann på. Som er det vi har i dag. Siden jeg låner en liten 5-åring en dag i uka og frakter ham fram og tilbake til barnehagen, måtte jeg ut på isen. Oscar Mathisen datt på isen og slo ut fisen, ropte jeg. Vips sprang 5-åringen avgårde på isen. Helt uten å slå ut fisen. Jeg fant en snøfonn ved siden av veien, og kravlet langsommenlig avgårde. Helt uten eleganse, men heldigvis også skadefri *S*
  God bedring og god tur - fuballføre er vel dere i Tronheim mer vant til enn oss i dalstrôka innafor :-) - Liv

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes jeg ser deg! Vi er vant til glatta her, men det betyr jo ikke at vi liker det. Heldigvis er det ikke glatt nå, og jeg har fått gått lang tur i dag, og lang tur i går, og er allerede mye bedre.

   Slett
 4. Så leit at du har det vondt.
  God bedring!
  (Jeg er forresten spent på hvem du kommer til å nominere til Håndlaga 2012. -Men du har jo tid til å vente til ryggen blir litt bedre.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hint hint? Jeg iler inn på bloggen din, tipper jeg finner ei lenke

   Slett
 5. Lurer på om det hjelper at jeg blåser litt på ryggen din fra avstand? :) BLÅÅÅÅS, og så håper jeg at det løsner / bedrer seg.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, jeg tror det ganske sikkert hjelpte litt. Litt omtanke hjelper alltid

   Slett
 6. Oh I hope your back gets better quickly for you! I see a buffalo in your cup that morphs into an owl. Am I close?

  SvarSlett
  Svar
  1. It is an owl, yes! I can see the buffalo, when you pointed it out to me:)

   Slett
 7. Hej det var kul att du kommenterade om din semla på min blogg, alla nordiska länder har sin semla. Ha en skön dag. Kram Mimmi

  SvarSlett
 8. God bedring med ryggen!
  Et gammelt sirkustriks (ja, jeg har gått på både sirkuslinje på folkehøgskule og gått på sirkusskole i Toronto) er å henge etter knærne fra en trapés så lenge du klarer flere ganger om dagen, så faller alt på plass igjen. Du har så mange ting, at jeg regner med du har en statisk trapés liggende på loftet i en tull. Hvis ikke kan du bruke trær. Altså, greinene. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Linn! Du vil nok ikke tro det, men jeg har faktisk ikke en sirkustrapes liggende i en tull på loftet. Og selv om jeg hadde kommet meg opp i en, ville ikke ting ha falt på plass, jeg ville ha falt, bums i bakken.

   Slett
 9. Au, au, vondt i ryggen er vondt! Og veldig hemmende for livsutfoldelsen. Ønsker deg snarlig og god bedring! :)

  SvarSlett
 10. Hej Lise!
  Aj, ryggont är inget vidare:( Hoppas du blir bättre snart! Min sambo har åkt på nackspärr idag, inte heller kul..

  Vilka fina bilder!

  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Takk til dere alle sammen, det er hyggelig og gjør godt med litt trøst!

  SvarSlett
 12. Masse god bedring til deg Lise, dette høres ikke godt ut. Du viser mange fine bilder her, og under her!! Den appen er nok morsom å eksperimentere med ja :) Varme tanker oversendes.

  SvarSlett
 13. God bedring til ryggen din. Håper du blir raskt bra igjen.
  Flotte bilder. Likte veldig godt kaffekoppen!

  Ja, de barna mine er kreative og livlige og får mye å fortelle og le av når de blir eldre. Hoho :)

  Ønsker deg en fin kveld. Nå skal jeg lese litt rundt i blogger, og så skal jeg finne frem boka mi og kose meg litt med den!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 14. Uff og uff! Høres slettes ikke godt ut. Jeg har faktisk aldri hatt ryggvondt så jeg vet ikke helt hvordan du har det. I alle fall, god bedring!

  SvarSlett
 15. God bedring! Fine bilder :)
  Liza

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!