søndag 19. februar 2012

Søndagstur i snøvær

Sola skein, ei stakket stund, og i bakgrunnen hørte jeg stemmen til Yngve; Du he ein råten kroppp, og sjølv om du ikkje vil, så må du røra deg, eller så blir du berre enno meir råten. Ok da, jeg kan vel ikke vente helt til våren heller, tenkte jeg. Og så ut, der var snøbyga enda tettere enn før. Men til slutt var det såpass at jeg kunne gå ut. Det var faktisk veldig fint fotovær, og jeg fikk gått såpass at jeg ble anpusten, så kanskje er jeg litt mindre råten i dag.

The snow came again, and again to day. But in between, I went out for a walk. And got some nice photos. My fingers got so cold at last, I could not bend them any more. 

13 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder Lise og Yngve har rett. Jeg må høre på ham jeg og tror jeg ; )

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har tatt bildene med Hipstamatic- app på iPhonen min. Synes de ble litt fine, litt gammeldagse i fargene

   Slett
 2. Var du i Estenstadmarka? Du er da langfra råtten, kan du skjønne:)
  Fine bilder:) Loppemarked er lenge siden, på Ugla skole fant jeg den turkise og de grønne på Bispehaugen, tror jeg:) Har så mye jeg ikke har vist frem vettu;)
  Du har ordrebekreftelse, tungvint for oss kommenterere:)
  Klem fra Trine

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet ikke hvordan jeg skal bli kvitt ordrebekreftelsen. Er det noen som vet? Jeg bor så godt som i Estenstadmarka, siden jeg bor på Stokkanhaugen. Jeg tok bare en runde rundt haugen...

   Slett
 3. Yngve må rettelig være en fornuftig mann. Ingen sofa, dansk eller ikke, kurerer en råtten kropp. Kanskje om det er feber, gulsott eller tuberkulose om å gjøre. Jeg har akkurat begynt på Espen Haavardsholms bok "Besøk på Enerly". Der er det mye tuberkulose. Host og hark. Jeg er ikke kommet så langt, men liker det jeg har lest. Espen Haavardsholm kan skrive bra - jeg likte "Gutten på passbildet" godt, men datt av lasset på oppfølgeren.
  Om du skal kvitte deg med ordrebekreftelsen, går du inn på Innstillinger, velger Kommentarer og klikker nei på vise ordrebekreftelse. Har jeg lest.
  Flotte bilder, forresten. Her var det strålende sol og skitur i dag. Vi hadde visst smurt med hjemlengsel. Det var infernalsk bakglatt og nå verker armene. Godt de ikke har råtnet og falt av.
  God uke til deg - Liv

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er Yngve i Puls jeg snakker om altså! Jeg er så irritert på fyren av og til at jeg kan få både fnatt og fermels. Men han har rett i at om en ikke rører seg, får man ein råten kropp. Kanskje jeg skulle ha prøvd meg på Besøk på Enerly? Bokgruppa mi har endelig bestemt seg/oss for å lese noe på norsk, det blir I mot kunsten av Espedal, tror jeg han heter. Jeg skal prøve å følge oppskriften din når det gjelder ordrebeskrivelse, tusen takk.

   Slett
  2. Jaha, ja. Jeg ser ikke på Puls, jeg. Orker ikke sånt. Hvorfor skal jeg nå velte meg i dårlig samvittighet. Om jeg skulle slumpe til ikke å få byttet kanal fort nok, blir jeg fristet til å si som i min barndom "Fortell meg no' jeg ikke veit a'"
   Vi tar oppskriften en gang til: Klikk på Utforming. Klikk så på Innstillinger. Klikk så på Kommentarer. Scroll ned til du ser Vise ordrebekreftelse for kommentarer. Velg nei.

   Ikke prøv deg på å tenke selv og for eksempel gå rett til kommentarer for å få opp sånn derre masse tekst. Der er det så innvikla.

   Lykke til!

   Slett
 4. Han der Yngve, altså. Du er da ikke råtten! Det beste med å komme seg ut er å få litt frisk luft i pappen, syns jeg :)

  Likte bildene dine kjempegodt. Nydelige blå og grønnfarger. Hipstamatic er bare herlig.

  Ha en kjempefin mandag når den tid kommer :)

  SvarSlett
 5. Det kan være ganske demotiverende å sitte inne og se ut - men når man først har kommet seg ut, så er det jammen ikke så verst :)

  SvarSlett
 6. Så vakkert at jeg får vondt i magen! Om ikke altfor lenge drar vi østover til forhåpentligvis snø og skiføre :)

  SvarSlett
 7. I love these photos, amazing light and feeling

  SvarSlett
 8. Vilka vackra foton Lise!

  Ha det gott,

  Klem Jenny

  SvarSlett
 9. Lise, I really like the way you have manipulated the lighting and colouring in these winter photos! The last too don't seem to look as cold as the previous two.
  Have a good week.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!