torsdag 28. april 2011

Huset i skogen


Dette er fra stua vår i huset i skogen. Det er der vi slipper skuldrene ned, selv om det er mye praktisk å gjøre. Fargen på veggene er den originale, men vi har frisket den opp. Nydelig grønnmalt perlestaff fantest bak papp og 60-tallstapet. Grønnfarga kledte stua mye bedre!

7 kommentarer:

 1. Her må det være fantastisk å være! Som en reise tilbake i tiden.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Det ser utrolig koselig ut, det må være deilig å slappe av her...!

  SvarSlett
 3. Jeg undrer. Hva er det med deg og sakser. Se på gulvet til venstre for stolen. Og se på høyre side på påske-frokostbordet ditt. Hva holder du på med. Er det juksebilder? Klippet og limt? Jeg tuller nå, men en morsom iakttagelse.
  Iakttagelse? Pussig ord, forresten. Et dansk restord.

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig. Der hadde jeg likt meg. veldig fint. Så flink du er!!!

  SvarSlett
 5. Katrine, Eirin og Unni; ja, vi koser oss virkelig her, og er her omtrent så ofte vi kan, bortsett fra på det alleraller kaldeste på vinteren. Men det var et relativt heldig utsnintt på bildet da. Og til Hellekari; På frokostbordet skulle jeg klippe opp påskepynten vi kjøpte i Krakow, og på stua har jeg klippet opp vedsekker. Uten å rydde opp, noen delene. Typisk nok

  SvarSlett
 6. Hei
  Dette innlegget hadde jeg ikke fått med meg. For en super koselig stue! Likte veldig godt den grønne, skjønne fargen! Huset i skogen må være drømmested!

  SvarSlett
 7. Nydelig grønnfarge, passet perfekt!!!!
  Ser veldig koselig ut!!!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!