tirsdag 26. april 2011

VårofferDet er mye som kjem fram når snøen forsvinn', men hvorfor skal det være oppe i trærne? Se dere rundt, det henger votter og luer og sigarettetui med bilde inni, rundt omkring og over alt. Hva ville oppdagelsesreisende fra en annen kultur ha funnet ut? At vi ofrer til trærne, for eksempel?

6 kommentarer:

 1. Hehe, mye rart du finner, tilogmed bilde av en mystisk mann..!

  SvarSlett
 2. Nå skal jeg også se etter våroffer når jeg er ute og går- kanskje det venter en mann i et tre i min nærhet også!? Jeg kunne trengt en ekstra- en som kan ta seg av arbeidet i bakhagen nå når våren skal ryddes frem ;)

  SvarSlett
 3. Jeg synes denne skikken er fin. På mine morgenvandringer med hunden ofrer jeg ofte til "vottetreet" på Marinen. Er blitt veldig glad selv når jeg finner igjen par til mine egne.

  SvarSlett
 4. Hm, et eget vottetre, du! Nei, her er det litt mer spredt, og en dag så jeg et helt teppe som var ofret til ei lita selje. Eple, jeg har aldri sett menn rundt omkring, bare et bilde. Og det var ganske pussig. Kankje det var en påskekrimgåte?

  SvarSlett
 5. Morsom tanke, det å ofre til trær..he..he..ja, det er morsomt med stæsj som dukker opp, men kjenner at jeg irriterer meg over aaall søpla...

  Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 6. He-he - ja med våren dukker det opp mange rariteter:)

  Du lurte på hvor min "Dymo-boks" var fra - den er fra Metal Box Manufacture-serien fra franske Virojanglor - jeg googlet litt og fant ut disse selges hos Bo Nordisk:)

  Ha en fin onsdagskveld!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!