tirsdag 5. april 2011

Hjelp, jeg har ingen veske å ha på meg!

Ett er at jeg er skogal, jeg er sannelig min hatt også veskegal! Og greier jeg meg med ei billig veske fra H&M? Jeg er ikke opptatt av veeeeldig dyre vesker, da må de i tilfelle være på salg. Jeg siklet litt på ei Mulberryveske en gang, men det var bare fordi prosentkalkulatoren oppi hodet mitt tasta feil. Da den likevel kostet nær 6000 kroner, på salg, var det overhodet ikke aktuelt. For tenk på hvor mange Orla Kiely- vesker jeg kunne få for den summen? 

Det er ingen som slår Orla Kiely. Jeg elsker hennes mønster med retropreg. Her er et par av mine egne vesker fra Orla Kiely, ja, jeg vet, de finnes ikke i entall nei... Denne lidenskapen har jeg hatt i mange år nå. Men de blir virkelig brukt. Alle jeg har er i voksdukstoff, det vil si plastbelagt tekstil, og de tåler derfor regn. Det er kjempepraktisk i Trøndelag. 


Denne har jeg, den bruker jeg ofte når jeg går til jobb.  Veska har god plass til ekstra sko. Dessverre begynner den nå å bli litt slitt. Jeg måtte dessverre (hulk, hulk) kjøpe en erstatningsveske, se nedenfor.  Også den kjøpte jeg på Shine her i Trondheim, en fantastisk butikk som jeg ofte besøker, bare fordi jeg synes det er så hyggelig å være der. Bare for å kikke, å ja da...


Ellers, ved siden av Shine, er det en rekke muligheter til å handle på nettet, det er bare å google i vei. Men Shine er så vidt jeg vet eneste forhandler i Norge. Snart kommer 2011-kolleksjonen...4 kommentarer:

 1. Å de veskene var utrolig lekre!!!! Jeg har ikke skodilla men VESKEDILLA!!! Og jeg er sånn ca i samme prisklasse som du, skjønner jeg. Må sjekke ut disse her, ja:-)

  SvarSlett
 2. Åh, hvor du er heldig (og har god smak) :)!

  Elsker Orla Kiely,fantastiske retroprint og farger :)!
  Vet ikke hvor mange ganger jeg har nesten bestilt en Orla på ebay...
  Men til høsten må jeg nok bare investere i en maxi sling,en med det klassiske multifargede stem printet,eller om jeg skulle være så heldig å komme over en med røde biler...

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ja, ND, jeg vet jeg er heldig. Det er jeg på så mange plan det. Veskene er veldig kjekke, jeg har jo en del andre også, men det er Orla Keilyveskene som er sliteveskene. Her en dag var jeg til og med så heldig at jeg fant Orla Kiely-sengesett til halv pris, på før omtalte Shine.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!