fredag 20. januar 2012

The Brighter Sides of being Fat/ Fordeler med å være tjukk

I årenes løp har jeg lært en del sannheter om det å være tjukk. Man er lat (og det stemmer dessverre ofte), man er dum, uattraktiv, tiltaksløs osv. Ja,ja. Men det finnes fordeler også! Ikke minst denne; man forbrenner mange flere kalorier når man som tjukk endelig starter å røre seg. Så en klok strategi må være å sitte på baken og spise på seg nok flesk til at det er vits i å røre på seg. Når man rører på seg, nok til at kroppen merker det, vil det frigjøres endorfiner, slik at man faktisk kjenner seg lykkeligere. Når man spiser sjokolade, blir man også lykkelig, for også da frigjøres endorfiner. Så her foreslår jeg en slags vekselbruk, ene halvåret sitter man lykkelig og spiser sjokolade til man altså blir tjukk nok til at det er vits i å trene. Smart?

 During the years I have accumulated some facts about being fat. A fat person is lazy (well, this is sadly often the truth), unintelligent, unattractive and basicly everything starting with un-.On the brighter side is this; if you are fat, you are burning calories much fastert when you at last start moving your fat ... around, then what the thinner persons do. And I have also learnt that when you are working out, or just walking very fast, you will be happier, due to the endorfines that will be released in your brain when you are using your body. You will also get about the same sort of endorfines released when you are eating chocholate. So a really smart way of living  is sitting on your ... eating chocolate, and be happy with that, until you are fat enough to gain this faster caloriburning. From let us say August to February, you, i.e. me, can sit there, happily eating chocolate, and from February to August, I can start moving around, burning calories fast enough to use my summer clothes, without needing to buy new ones. I also will gain happiness from that. Did I miss something here?


I dag har jeg vært ute og gått en tur, og ja, jeg har nok forbrent mange, mange tusen kalorier. Turgåinga frigjører i alle fall ordene; så dette innlegget ble laget mens jeg gikk og nøt naturen. Jeg viser de samme bildene som vanlig. Alt er det samme, alt er forskjelling...

I have been out walking to day, and burned many thousand calories. Well, my walking releases the words, I made this post while walking and enjoying the nature. I am showing the same pictures as usual; same, same but always different


And this one: 
I have been happy

8 kommentarer:

 1. Hahaha- endelig en som har knekt koden!!

  Problemet er selvsagt at det er uhyre vanskelig å gå ut av sjokoladefasen- så trivelig som den jo er! Skulle i grunn ønske at jeg kunne innta sjokolade intravanøst også, for tiden føles det nemlig som om døgnet ikke strekker til når det gjelder å trykke i seg ønsket mengde sjokolade... ;)

  SvarSlett
 2. Hei Lise! egentlig lurer jeg om jeg får den giveawayen jeg vant hos deg, eller ble det for mye styr likevel? ville bare vite om jeg skal vente på noe i posten eller på en kopp kaffe en dag i fremtiden...

  SvarSlett
 3. Hold ut, hold ut, den kommer snart i en postkasse nær deg. Jeg måtte få Linn til å lage en ny en, for jeg kunne bAre ikke finne den. Men nå har jeg fått beskjed om at hun har sendt den til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. huff! så det ble mye styr likevel! jeg må bare takke deg mye for at du styrte sånn for jeg faktisk likte den kjempe godt : ) skal til og med GÅ til postboksen i dag ( ca 200 m) så motivert ble jeg ; )

   Slett
 4. Hei :) jeg kjører kombimetoden, jenvnt inntak av sjokolade og litt trening. Etter fylte førti har rompa blitt flatere, fettet har forflyttet seg oppover, det liker jeg ikke. Men når det er sagt, vi blir vel sjelden eller aldri helt fornøyde. Min nydelige datter på 17 sier omtrent hver dag at hun er misførnøyd med utseendet... Jeg ønsker deg en finfin ny uke, nå går vi mot lysere tider og det er bra - januar er laaaang :)

  SvarSlett
 5. forresten... ville du bli med på helgens utfordring?

  SvarSlett
 6. HOHO. Jeg elsker sjokolade! Jeg liker meg ikke på skitur. Er jeg lat da? Men jeg sitter ikke å se på tv. Jeg syr eller tegner i mange timer. Og da vokser rumpe og lår. Er jeg dum da? Jeg leser flere bøker enn mange andre. Men da også vokser rumpe og lår. Så nei. De greiene der, de kjøper ikke jeg. Vi er fine vi. Veldig vakre. Ferdig med det. Velkommen bøker sjokolade og godstolen.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!