tirsdag 3. januar 2012

Bart

Menn har bart, damer har ikke bart. Det er den erklærte sannhet. Men virkeligheten er ofte et godt stykke unna erklærte sannheter. For det første, uansett vekslende idealer for menn, det er ikke alle som har skjeggvekst nok til å lage selv den minste bart. Hm, var det kanskje derfor Hitler hadde den latterlige kvasten han hadde, det var ikke skjeggvekst nok til mer. Vel, så er det altså damer som har bart. Kanskje de fleste til og med, etter en viss alder; det er litt for mørk der oppe på overleppa.

Og hvorfor koke suppe på en spikerbart? For det første, jeg bor i  selveste Bartebyen. Men mest av alt  fordi jeg bare MÅ vise en av julegavene jeg fikk. Av typen hva gir man til den som har alt. Selvfølgelig; et brett ukesbarter i rosa. Jeg tipper at de fleste vil være misunnelige på meg!

Most men sport mustsches, and women not. That is the a truth most of us can agree about. But hey, that is not quite true: not all men that want this growth of hair under their nose, are able to sprout a bush of their desire. And a lot of women are far darker coloured on their upper lip than  what they want to be. Why am I telling you this nonsense? Because I want to show you what I got for Christmas; A weeks supply of moustashes. Yay!

Jeg har skrevet om barter før også jeg, se her:


Takk til deg, Ingunn
I have written about mustaches before, look here

11 kommentarer:

 1. Å kjøss meg i barten! - Som vi sa i min ungdom. Noen av oss er jo så heldige at vi ikke trenger lime på løsbart, vi har våre helt naturlige varianter, damer eller ikke.
  Hyggelig å lese det forrige innlegget ditt, godt du vil fortsette å blogge, for jammen er det morsomt og koselig å lese alle dine tastende krumspring *S* - Liv

  SvarSlett
 2. Ha ha, ja, skal man først være en kvinne med bart, kan den gjerne være rosa;)
  Ønsker deg et godt nytt bloggår!

  SvarSlett
 3. oi oi, for en gave!! Æ bli skræmt ja, om æ sjer dæ på gata me rosa bart, sjøl i Trondheim :) Så spennende med italienskkurs, da blir det flere turer til Italia skjønner jeg :) Jeg skulle også gjerne lært meg mer språk, men jeg har nok med engelsken...har desverre ikke "språkøre" :)

  SvarSlett
 4. Elsker disse bartene! Hoho! Fantastisk gave. Jeg har bartering, da. Godt nyttår til deg også, Lise!

  SvarSlett
 5. Nydelige barter! Godt det står ukedager under, ellers ville det blitt vanskelig å velge;-))

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Visst har jeg lest bøker av Alice Munro. Likte The View from Castle Rock godt. En forfatter å nyte. I jule leste jeg Verdensmestrene av Henrik Langeland. Den var ingen stor stilistisk øvelse, men bare jeg leste litt fort innimellom, likte jeg den godt. Godt tidsbilde fra -80-tallet og intense skildring av å vokse opp. Dette skal visst være det første av 3 bind. På slutten av jula overveide jeg å lese en av mine yndlingsbøker - Storm i juni av Irene Nemirovsky - omigjen, men plops var jula over. Nå prøver jeg å lese bruksanvisningen til mitt julegave-fotoapparat, men den bruksanvisningen var IKKE lettlest.... gosh! - Liv

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. Hihi, morsom og stilig gave da!

  Ønsker deg et riktig godt nyttår
  Klem Tonje

  SvarSlett
 9. Hej Lise!
  Tack för din goa kommentar hos mig:)

  Vilka coola mustascher, vad fin du ska bli i dem;)

  Klem Jenny

  SvarSlett
 10. Finnes disse flotte bartene i orange, mon tro?;) Hadde passet så mye bedre til interiøret her hjemme hos oss;)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 11. Jeg skjønner dere er misunnelige! Men ifølge innpakningen var det kjøpt på Virgin!!!! Store i Beirut, så det er vel ikke akkurat bare løp og kjøp

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!