søndag 8. januar 2012

Den glade vandrer ?

Ja, jeg tror faktisk det. At jeg er den glade vandrer. Det er ingen ganger tanken flyger så fritt, det er heller ingen gang det er så enkelt å lage tekster, som når jeg går. Og så har jeg nesten ikke gjort det på mange, mange uker. Jula har kommet i veien, og så har det vært så mørkt. Når jeg går til jobb, og det både er mørkt, bratt og glatt, og i tillegg ruskevær,er det lett å si til meg selv at vel, ikke akkurat i dag, kanskje. I morgon, i morgon, men ikkje i dag. Og når jeg sier det til meg selv hver dag, da blir det rett og slett ikke gått noe da.

I går våknet jeg opp og kjente at hele kroppen bare ville gå. Været oppførte seg for en gang eksemplarisk også, og det var en fryd å gå, den runden jeg ofte går når jeg ikke skal noe sted, bare gå. Med speilrefleksen rundt halsen, ble det jo en del stopp. Men likevel. Etterpå var i grunnen alt så meget bedre, ikke minst humøret. Det ble enda en tur til i går, da gikk vi til gode venner på fiskemiddag, i måneskinn...

Da bloggen min var ny, var det ikke mange som leste den. Jeg har derfor lyst til å presentere noen av tekstene jeg var mest fornøyd med da bloggen var ny, til glede for nye lesere, som det pleide å stå i Donald. Denne tekststen skrev jeg i fjor da jeg ikke hadde fått gått noe særlig, og også denne, som jeg er veldig fornøyd med selv om jeg har lov å si det....

Og for dere som har fulgt med ei stund, det begynner kanskje å bli nok av bilder av åkrene rundt her. Men jeg greier ikke å la være. Det er så vakkert, det er så åpent, det er så mye lys, så mye himmel, så mye glede. Og sur vind, ofte, men ikke i går!

Walking makes me happy! I love the area around here. We are living in one of Norway's biggest cities, but of course, it si more like a village compared with almost everything else. I can walk straight out of my door, and keep walking , in the nature. I love to take my Nikon along too. I have been waiting a long time for nice enough weather to take it out, yesterday was the day. It helped that I was free from my work, it is still some hours only with light.

6 kommentarer:

 1. Jeg er også den glade vandrer:) Bildene viser en sti jeg også har gått mange ganger med hunden min:) Kanskje vi treffes en gang?;)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. jeg blir aldri lei av dine vakre natur bilder Lise!
  ... for min del, bloggen min har blitt et slags værmelding,
  men jeg klarer heller ikke å la være ; )

  jeg elsker himmelene dine!

  ps. når det gjelder giveawayèn hvis det blir for mye styr ikke tenk så mye på det. du spanderer en kopp kaffe den gangen vi møtes ; )

  SvarSlett
 3. Ja, jeg også blir glad av å vandre. Jeg blir glad av å se vakker natur og puste inn god luft. Det ser ut til at du har fine veier å gå på og fin himmel å se opp til :) Håper du slipper hålkeføre... :)

  SvarSlett
 4. Hej Lise!
  Visst är det härligt att promenera och speciellt i sån vacker natur som du har omkring dig:)

  Vad synd att du inte kan ha tulpaner inomhus, de är ju så fina men är man allergisk så går det ju inte..

  Önskar dig en trevlig vecka!

  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. De beste tankene vokser fram når kroppen rører seg og den klare luften fyller lungene. Det er et merkelig samspill mellom kropp og natur.

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder. Deilig å ha et slikt naboskap å gå tur i.

  Takk for interessant kommentar på bloggen min. Så på det du henviste til. Ola Hola har jeg jo hørt om :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!