onsdag 18. januar 2012

Pinnedille og barter

Ja, jeg har hatt det lenge, egentlig. Pinnedilla. Eller Pinterest, som det egentlig heter. Det er mer enn ei tidtrøyte, det er fantastisk inspirerende og avslappende. Og det finnes så utrolig mye spennende der ute i . Det finnes mange gode systemer på å ta vare på ting man finner på nettet, men Pinterest er nok det morsomste, tror jeg. . Jeg har før vist et par av bretta (boards) mine, men jeg samler stadig vekk, så det er bare å kikke innom. Et av opphengene mine for tiden er barter. Ikke fordi mannen min aldri har greid å fått til en, jeg synes vanligvis ikke at det er noe menn, eller damer heller, bør ha. Men kanskje fordi det ofte er dekorativt på helt andre ting, som sengetøy for eksempel, har jeg laga et bartebrett. Her er noen bilder fra de siste funna mine.

I have got a pinning interest lately, a Pinterest. It is a very relaxing pastime, and inspiring too. One of my newest boards is a Moustache-board.

From Urban Outfitters


From Andrew Bannecker

If you don't have a moustache, make it yourself

4 kommentarer:

 1. De bartene er så kule altså :)

  Et sånt krus må jeg jo bare få lagd
  til en av mine trøndervenner ;)

  Pinning er gøy!
  Hurra!!

  SvarSlett
 2. mitt favoritt er kaninen! veldig kul illustrasjon : )

  SvarSlett
 3. Nå introduserte du meg for noe helt nytt. Har ikke hørt om Pinterest før, jeg! Er jeg helt akterutseilt, følger jeg ikke med i verden?
  Hm...
  Syns ihvertfall det ser morsomt ut.
  Barter syns jeg forresten gjør seg best på menn på gamle fotografier, sånne som av bestefar Roaldset, han hadde flott bart.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!