onsdag 2. november 2011

Ettårsdag og blogglotteri!

Nå har jeg blogget i et helt år! Det har blitt 238  innlegg,  835 kommentarer og 43 følgere. En bitte liten blogg, vil mange si. Men jeg synes dette er stort!  Jeg bare begynte en dag. Jeg hadde ikke tenkt at kanskje skal jeg gjøre det, kanskje skal jeg ikke gjøre det. Jeg bare gjorde det. Det aller første innlegget var om rødbeter av alle ting, ja alle de første var om mat. De som kjenner meg i levende live, er vel ikke så forbauset. Jeg som ser ut som et eneste stort takk for maten. Men så kom det seg, jeg skrev om sko, og så ballet det på seg. Det viser seg at selv om jeg aldri har holdt tilbake stort, når det gjelder ord, har det bare strømmet ut. Og flere er det der inne, ord,ord, ord, jeg gyter ord. Jeg er relativt selvopptatt også, så akkurat som Knausgård, skriver jeg om mitt liv, og det jeg opplever. Jeg knauser mitt liv, og er stolt av det! Vel, jeg har i alle fall stor glede av det. Jeg går og surrer med at jeg kanskje skal ha en interiørblogg, men det blir i tillegg i tilfelle.

Selvfølgelig må dette feires! Skulle bare mangle. Jeg skulle vel ha hatt kake med lys og ballonger, men i stedet blir det et blogglotteri. Og hva skal reglene være? Jeg liker alle mine følgere, og vil svært gjerne ha flere. For jeg liker jo å bli lest. Men jeg vil ha ekte følgere, derfor ingen lodd for det.


Ett lodd for å skrive kommentar under dette innlegget. 
Et lodd for å lenke lotteriet til bloggen din
Et lodd for å legge meg til i bloggrollen
Skriv hvor mange lodd du tar i kommentaren.
Trekning 28.11.2011


I have been blogging for a year now, to day is my anniversary. I have written 238 posts, and in return I have got 835 comments and 43 followers. A very, very small blog, some will say. Not me! I just started to blog, without planning, I did not know what to write about, or how to do it. I just started. I am celebrating with a bloglottery. The rules are as following: 


A comment on this post, one ticket
A link to your blog, one ticket
My blog on your blogroll, one ticket.
Please tell me how many tickets you want.
Until 28.November
Det jeg lodder ut, er følgende:

Bottoms up brosje fra The Little Box


En pakke kort fra Katrine K, med bloggen Magifabrikk

En Fjong nål fra Linn Brevick med bloggen Linnosaurus
NB; nåla er grønn29 kommentarer:

 1. Gratulerer!! En superfin blogg, syns nå jeg. Er veldig glad for at du begynte å blogge:)

  Jeg tar gjerne 3 lodd! (-men vil helst ikke vinne mine egen, hihi).

  SvarSlett
 2. Nei, hvis jeg trekker deg, får du en av de andre:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bloggjubileum!
  Så fine ting du lodder ut.
  Jeg skriver her, og du er allerede på bloggrollen min. Det skulle vel bli 2 lodd? :)

  SvarSlett
 4. Søte Lise! Du skriver godt og det er alltid koselig å lese innleggene dine. Gratulerer med jubileum, jeg gleder meg til fortsettelsen :) Dette var jemmen meg kjempefine premier til vinnerne! Jeg trekker tre lodd.

  SvarSlett
 5. Hurra for bloggen din som er et år! Du skriver fantastiske tekster. Jeg har bare vært så oppslukt i så mye i det siste at jeg ikke har fått besøkt deg så ofte som jeg vil. Likter deg. Liker bloggen din. Liker at du kanskje også skal få en interiørblogg i tillegg! Kult! Det må du!

  Jeg tar tre lodd og lenker deg på bloggen min, i bloggrullen min er du allerede :)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Lise min... ( når jeg først kom til Norge pleide jeg å si det. Roger min, Hanne min osv. jeg slutte etter en litte nstund menå følte jeg er på tiden å begynne med dette igjen...) så Lise min, gratulerer med et års jubileum!
  jeg vil så gjerne være med på din blogglotteri. jeg har et link på dagens innlegg , jeg har din blogg på min bloggroll lenge nå, og jeg skal tvitte om det... får jeg 3 lodd da?

  du har også fått en bloggaward fra meg i dag. ta en titt ; )

  SvarSlett
 7. Hei Lise! Gratulerer kjære deg. Jeg tar to lodd. Jeg har lagt meg som følger. Jeg følger deg hver dag faktisk, selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen en kommentar. Du inspirerer med dine innlegg.Ha en fin dag.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med et år som blabla-blogger! Jeg synes blogger som handler om det som faller en inn er de beste. Hvis man feks bare skal ha en inteiørblogg, så blir det jo bare interiør. Men jeg skjønner at mange liker det. Jeg lurer også på hvilken av bloggene du evt skulle benytta til å blogge om suppeboller, men det får du ta i fremtiden dersom du lager en blogg til;)

  Så morsomt at jeg er en premie, eller, at min bestselger blant fjonge nåler er i premiepotten! Jeg trekker lodd, men håper jeg vinner en av de andre.

  Min intensjon er å ta tre lodd, men jeg får ikke lenka hit eller dit før i kveld. Hadde trøbbel med blogrollen sist jeg prøvde å oppdatere den, men prøver igjen i kveld.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ettårsdagen! Du har da ingen bitteliten blogg? Jeg blir gjerne med og feirer deg;)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med ett-årsdagen:) Du skriver så koselig!
  Fine premier - tre lodd på meg.

  God kveld fra Bente.

  SvarSlett
 11. Jeg kom bare tilfeldigvis forbi og hilser innom for å gratulere med jubileum...Det er jo kjekt med blogg der en er seg selv nærmest og kan skrive om det en vil. Så er det opp til andre om de vil lese eller ikke....

  Ha en fin kveld ( jeg deltar ikke på lotteriet altså, skrev bare en kommentar fordi jeg likte det du skrev om å skrive om seg selv, for det er vel det vi alle gjør egentlig)

  SvarSlett
 12. Åh, den nålen passer jo perfekt til en cathrineholm-samler! Trekker ett lodd for denne kommentaren, jeg! Gratulerer til deg.

  SvarSlett
 13. Hei
  Kjempefin blogg du har. Ble utrolig glad da jeg så at du hadde lagt deg som følger hos meg. Er helt ny her og hvert besøk, følger og kommentar gjør meg glad helt inn i hjerterota :-)
  Trekker 3 lodd jeg og håper på vinnerlykke.
  Skikkelig fine premier.

  SvarSlett
 14. Jeg blir følger sjøl uten å få lodd for det! (Likte det) Liker altmuligrart og skravleblågger :) Du er i blåggrullen og hermed kommentar, så to lodd.
  Gratulerer med ett år på blåggbaken! Jeg begynte også plutselig en dag, og overrasker stadig meg sjøl med hva jeg skriver om ;)

  SvarSlett
 15. Grattis till ditt bloggjubileum, hipp hipp hurra! Jag är med, med en lott!

  SvarSlett
 16. Gratulerer med bloggjubileum Lise! Jeg fant bloggen din helt tilfeldig gjennom en bloggvennine og det var en stor overaskelse å se at du bor i Trondheim og ikke minst at du har valgt å lodde ut en av mine brosjer! :o) Neste gang kan du vel ta kontakt for å få blogglotteriet sponset. ;o) Nå har jeg kost meg her inne på bloggen din og jeg vil selvfølgelig være med på trekningen! Jeg skal linke på bloggen min i kveld (kveld er bloggetid for meg-dattera mi har lagd seg og jeg får roen jeg trenger for å skrive), og jeg skal legge deg i blogglista mi (blogg.no har ikke så fin bloggrull som blogspot... :o( )og jeg skal følge gjennom bloglovin for å være sikker at jeg ikke mister noe! Så da blir det sikkert to lodd på meg, eller kanskje tre hvis du godkjenner blogglisten som bloggrull! ;o)

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse med 1 år som blogger!

  Jeg vil selvsagt være med å feire deg- er veldig begeistret for skriveriene dine. Føler på meg at vi er litt like når det gjelder behovet for/evnen til/ gleden over å bruke mange ord for å beskrive forholdsvis små ting ... (og der tror jeg at jeg rotet til den rosen jeg ønsket å gi deg? ;))

  Vel, uansett, jeg trekker to lodd (kommentar og bloggrull) og venter i spenning! Ha fiin dag :)

  SvarSlett
 18. Jeg var helt sikker på at jeg hadde kommentert men nå er kommentaren min borte! Godt at jeg kan trekke to lodd en gang til - kommentar og bloggroll - og snart kommer en giveaway på bloggen min også så stay tuned! CIAO!

  SvarSlett
 19. Vi er bare litt treige, vettu!
  Jeg har deg på bloggrollen allerede, og linke skal jeg, så da tager jeg tre lodd.
  Siden jeg har en god venninne som faktisk heter Martinit *S*, stirret jeg litt ekstra på dén gevinsten.
  Tror nesten jeg tar meg en liten drink sammen med han James, jeg - Liv

  SvarSlett
 20. Hei hei!
  Så godt at du minte meg på lotteriet ditt, selvfølgelig vil jeg være med! Gratulerer med 1 årsdagen og jeg digger at du bare hoppet ut i det! ;D

  Trekker spent 3 lodd. Jeg har så lyst til å vinne! Premiene er fine :)

  Klem Mumsi

  SvarSlett
 21. For noen fantastiske premier!! Selvsagt vil jeg være med på dette!!! Tar to lodd nå og skal linke til lotteriet ditt etter hvert (sitter med Revisorens nye iPad nå) - så da er jeg plutselig tilbake igjen.

  Grattis med jubileum!!! Jeg gleder meg til å følge deg videre:-)))

  Ha en deilig helg!!

  SvarSlett
 22. Sånn - nå har jeg linket på bloggen min også;-)) Ett lodd til blir vel det - og fingrene krysser jeg alt jeg kan ;-))

  SvarSlett
 23. Gratulerer! Kjempekoselig blogg :-) Jeg tar 2 lodd og krysser fingre og tær, kjempe artige premier!
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 24. Gratulerer med ettårsdag! Kjempefin blogg du har! tar ett lodd jeg:)

  SvarSlett
 25. Gratulerer med bloggbursdag!

  Og takk for hyggelig kommentar, jeg vil gjerne være med på feiringen med 1 lodd, tusen takk:-)

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 26. Hei på deg!

  Så gøy med blogglotteri! Kjempefin blogg også:-))
  Jeg tar 2 lodd og håper på vinnerlykke!!

  Klem Fru Samuelsen

  SvarSlett
 27. Fin fin blogg Lise. en de de veldig få jeg følger:-)

  SvarSlett
 28. Gratulerer med jubileet!
  Jeg koser meg med bloggen din. Det er en av de jeg velger ut selv om jeg har dårlig tid.
  -Og premiene var veldig kule. Så det er klart jeg vil være med å vinne!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!