tirsdag 22. november 2011

Havesyke /the hoarding sickness

Det er alltid noe jeg ønsker meg! Jeg har så enorm glede av ting! Antakelig viser det at jeg er en overflatisk person, men da får jeg stå for det da. Jeg ønsker, og ønsker og ønsker. Og enda sier folk at det er så vanskelig å kjøpe gaver til meg. Nei, vet du hva! Bare det er gammelt, vil jeg ha nesten hva som helst. For eksempel slike engelske fat, er de ikke utrolig vakre! Kunne godt ha tenkt meg å ha fire eller seks stykker, så kunne jeg ha servert middag på dem. Men foreløbig har jeg ett, og det fryder jeg meg sånn over. Ikke kostet det skjorta heller, kanskje en hundrings eller to? Mindre enn en konsertbillett, og det var gleden verdt, tenker jeg.

I am always wishing for this or that, I want, I want, I want. May be that makes me a shallow person, but ok, I am not going to change! I am so happy when I get my hands on a beautiful, nearly always vintage, item. People keep saying I am a difficult person to buy presents, I cannot understand this, I will love almost everything, if only it is vintage. Look at this english plate, isn't it wonderful? I would love to have four or six of them, and use them as dinner plates. 
8 kommentarer:

 1. Jeg er tvert motsatt; glad for at jeg IKKE ønsker meg ting =)

  Det er jammen godt (og dessuten veldig spennende) at vi mennesker er så forskjellige!

  Ønsker en god natt og ditto drømmer

  SvarSlett
 2. Det forrige innlegget ditt må ha gått meg blogg forbi, så kommentaren kommer her:
  For en praktfull 100-åring i sin vakre bunad!
  Tenker hun koste seg, tenker hun var tårerørt over talen din. Den var nær og varm, koselig og skjønn - og deilig fri for høytravende svada. Flott *S*
  Jeg kunne også ønske meg (enda flere) engelske tallerkner. Det er en veldig fin side ved tallerkner - de kan STABLES. Og da tar de ikke så mye PLASS. Dessuten kan de jo brukes.
  Dessuten tenker jeg det er mye bedre med havesyke når syken retter seg mot brukte ting. Gjenbruk er bra.
  Lykke til med kjøp av flere sjarmerende tallerkner - Liv

  SvarSlett
 3. enig med deg Lise! vi er overflatiske på en veldig kul måtte synes jeg. gamle ting er min ting også. og tallerken din er fin : )

  SvarSlett
 4. Fint fat, skjønner du har lyst på flere:)

  SvarSlett
 5. Nydelig fat!
  Jeg skylder deg å gjøre oppmerksom på at jeg la ut et innlegg på bloggen min i går med henvisning til din blogg. Håper det er i orden :)

  SvarSlett
 6. Jeg kunne ha skrevet masse om å ønske seg ting. Men for ikke å bli for privat så kan jeg jo kanskje si at: I perioder, eller etter forholdene så ønsker jeg meg mange ting. Har vært perioder der ting ikke betyr noe. Jeg ønsker meg veldig mange ting. ...og det betyr for min del at nå er livet egentlig ganske så ok :-)

  ....om du skjønner noen verdens ting av dette da :-)
  ble litt sånn rart dette følte jeg.
  uansett.... ønsker deg en super kveld videre...

  SvarSlett
 7. Hej Lise!
  Visst är det härligt med vackra gamla ting, tycker samma som du:)
  Jättefint fat!

  Ha en trevlig eftermiddag!

  Klem Jenny

  SvarSlett
 8. Hei, lysestaken blir nok hvit, trur det er best...da passer den jo til allt liksom. Tenk at du har en frmor som er 100 år da, så gøy.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!