mandag 14. mars 2011

Helgeskuldre

Vi var i huset vårt i skogen i helga. Vi kommer dit, ser huset og senker skuldrene. Jo da, vi ser at stuegolvet skulle ha vært skurt, men alle tre har vond skulder for tiden, så det må vi bare la være. Ja da, vi ser at kjøkkenet ser helt forferdelig ut, i tillegg til at det er hylende upraktisk, kanskje til sommeren?  Jo da, værveggen på stabburet må kles, og stabburstaket også. Til høsten, kanskje? Slik kan man jo ramse opp, men det spiller ingen rolle. Vi  senker likevel skuldrene.

Å komme dit er å komme et annet sted, som likevel er  hjemme. Perfekt. Jeg ser ut av vinduet, to rådyr går i skogkanten. Ei ugle uler like ved på kvelden. Når vi kommer ut på morgenen har to elger spasert mellom stua og fjøset. For noen digre fotefar! De var så ferske at de nærmest luktet elg, og så  enormt store de er!

Jeg kom forresten på et sitat fra Falkberget: "Ensomme kjemper setter djupe fotefar" Kanskje på tide å lese Falkberget igjen også. Til høsten en gang?

Bildet er fra tidligere i vinter, snart er våren her!

3 kommentarer:

  1. Det høres fint ut med et hus i skogen der man kan senke skuldrene. Det trengs jo innimellom!

    SvarSlett
  2. Ja, det er utrolig bra! Og det beste av alt er at det er bare en times kjøring fra byen, så det er heller ikke noe stress

    SvarSlett
  3. Høres gidt ut å ha et sånt sted. Du har fått en I love your blog award inne hos meg. Så ta den om du vil og har lyst:-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!