mandag 30. mai 2011

Gøyalt leketøy

Jeg ble født på slutten av femtitallet, og begynte på skolen i 1965. Landet var i startgropa på ei enorm velstandsutvikling, men den hadde knapt startet da jeg ble født. Det var knapt med penger, og det var ikke så mye å få kjøpt for dem heller. Dette gjaldt mer og mindre alle! Man laget alt selv, til og med lekene. Nå har jeg vært i skattekista mi og sett på handarbeidsbøkene mine. Mange av dem har jeg arvet etter svigermor. Jeg tviler på at jeg noensinne kommer til å lage noe av det, men jeg synes de absolutt har kulturhistorisk interesse. Til og med tittelen har noe historisk over seg; det er vel ingen som sier gøyalt lenger? Det blir like Donaldsk som saft-og-vann (sorry østlendinger, men der synes vi dere er komiske).Er det noen som har lyst på et mønster, kopierer jeg gjerne opp!Bloggeproblem igjen; Når jeg er følger til noen, vil de ikke ved å trykke på profilen min, se at jeg har en blogg. Men på profilen mn står det tydelig og klart. Er det jeg eller blogger som har gjort noe feil?

11 kommentarer:

 1. Hei! Dette var kjempe interessant! Du burde sende den til http://mimre.blogspot.com/ feller på den engelske versjonen http://memoriesaroundtheworld.blogspot.com/ Jeg er veldig spent på dette prosjekt jeg! og skulle ønske jeg hadde litt flere sånn ting fra Hellas- men jeg har noe litt og skal skanes i mcèn med en gang skaneren er i livet igjen! Ønsker deg en fin uke Lise : )

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har! Skjønner ikke at jeg ikke har funnet den før, men når jeg trykker på bildet ditt på følgerne mine, kommer det ikke opp at du har blogg.
  Og, tenk at vi er i slekt :)
  Har selvfølgelig lagt meg til som følger nå! :)

  SvarSlett
 3. Hei, nå har jeg lagt ut innlegget ditt på http://mimre.blogspot.com. Tusen takk for bidraget!

  Når det gjelder bloggproblemet ditt kan det være at du må gå inn på profilen din og krysse av for om bloggene dine skal vises eller ikke... Og husk å lagre etterpå ;-)

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha, italienske utlending. Alt ser riktig ut i profilen min, det er det jeg ikke skjønner....

  SvarSlett
 5. Da er det antakelig Blogger som har gjort noe feil....Det er ikke alltid vi vanlige dødelige skjønner oss på disse tingene. Og det hjelper ikke å krysse av og lagre på nytt heller? (Du har sikkert prøvd det hundre ganger tenker jeg....)

  SvarSlett
 6. Hei, jeg hadde samme bloggproblemet for ei uke siden. Det varte noen dager, men nå er det ok igjen :)

  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 7. Flotte oppskrifter, elsker slike gamle bøker, blir så nostalgisk og glad:)

  Jeg tror du må legge til link til bloggen din manuelt, det gjorde jeg. Trykk på bildet ditt på en av de bloggene der du ligger som følger, da får du opp din profil og oppe i høyre hjørne trykker du på settings. Der inne kan du legge til link (add link)til din blogg og bilde. Det går ikke automatisk. Følger profilen er annerledes enn Blogger profilen... Lykke til!

  SvarSlett
 8. Nå ser jeg at du faktisk ikke får opp denne settings greia øverst i høyre hjørne før du faktisk logger deg inn på nytt (selv om du er logget inn fra før...google oppfører seg merkelig). Det letteste er å ordne dette hvis du legger deg som ny følger på en blogg. Håper ikke dette var for rotete...

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. I love old craft books like this!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!