torsdag 26. mai 2011

Bloggfavorittaward fra Tonje Dagdrømmer

I dag var jeg helt sikker på at jeg skulle komme meg på jobb, selv om jeg er syk. Men akkurat i det jeg prøvde å stå opp, fant jeg ut at det skulle jeg ikke nei. Utrolig hvor mye friskere man er så lenge man ligger. Så det var bare å begynne på nok en trøstesløs hjemmedag. Sa jeg trøstesløs? Stemmer ikke! Da jeg endelig hadde kreket meg over fra senga til yndlingshjørnet i sofaen min, og slo på knedebe'n, der så jeg at Dagdrømmeren hadde lagt ut et nytt blogginnlegg. Hun hadde fått en bloggaward, og så skulle hun dele ut til tre andre. Og så var jeg en av de tre!Det var nesten bedre enn hostemedisin! Følte meg bedre  med en gang.  Tonje i bloggen Dagdrømmeren skriver om meg at jeg skriver om alt og ingenting på en bra måte, og med basis i god fortellerkunst! Jeg føler meg virkelig beæret. Og det er jo det jeg gjør, jeg skriver om de tankene som flyver rundt og for et øyeblikk slår seg ned i hodet mitt. 
Jeg setter veldig pris på bloggen til Tonje. Ta en titt, om du ikke kjenner henne fra før.(se koblingen over, like under bildet)

Og så er det meningen at jeg skal gi den videre til tre andre. Og det er jo ikke så enkelt. Siden det er så mange der ute. Nå er det jo millionvis av blogger jeg ikke leser, selvfølgelig. Og mange jeg bare gløtter innom i full fart via googlereader. Og så er det de jeg allerede har gitt en award til, de får ingen pris denne gangen.
Det var for eksempel Katrine med sin Magifabrik. Det er akkurat det hun gjør, hun bedriver magi. Bildene hennes har jeg laget flere blogginnlegg om, se for eksempel her og her. Den prisen fikk jeg forresten av Eirin, som jeg alltid setter pris på å lese. Og blant andre fikk også Portofritt og Vestablikk pris.

Men nå skal jeg prøve å finne tre nye, og jeg tror ikke det skal være vanskelig. Jeg vil gi dem til bloggere som ikke er så store, men har mye å gi:

1.Den første går til Demie med bloggen Paraphernelia. Hun er gresk, men flyttet etter kjærligheten til Norge. Hun skriver om alt som opptar henne, situasjonen i Hellas, ting som inspirerer, alt mulig. Noen ganger på engelsk, noen ganger på norsk. For noen dager  siden fortalte hun en utrolig rørende historie fra barndommens Hellas.

2. Den andre går til Stilleben med bloggen med samme navn. Kanskje jeg liker henne  så godt, fordi hun er litt som meg. (same, same but different) Lar assosiasjonene fare avsted med henne. Så tar hun nydelige bilder. Nå har jeg ikke sett noe fra henne på mange dager, og merker at jeg savner det.

3. Den tredje blir i denne omgang  Anne-Lise Johnsen, med bloggen med samme navn. Jeg liker det hun gjør, og det hun skriver.  Og jeg må le hver gang jeg ser bildet på toppen av bloggen hennes. Dette fantastiske kunstverket minner meg om vår hverdag, med husbonden stort sett oppe i et fly. Follow the dot, så finner du fyren..

5 kommentarer:

 1. Tusen takk Lise, så hyggelig!! Jeg koser meg mye med bloggen din! Vi har nok en god del felles interesser. På vei til jobb ser jeg på et spesielt tre, slik du går over bekken, og fotograferer... Jeg sitter i bilen men tenker at jeg skulle gjerne laget en fotoserie av dette nydelige treet... I det hele liker jeg veldig godt dine finurlige historier og fabuleringer :)

  SvarSlett
 2. HUff! nå ble jeg rørt.... tusen takk! det er nok litt dumt jeg bestemte meg for en awardfri blogg.... Saken er at jeg er egentlig ganske raus med å anbefale andre blogger og jeg er egentlig litt sånn ... jeg vet ikke sær kanskje. Jeg synes du er helt topp- du skriver utrulig fint og nå skal jeg besøke (blogg)venninene dine og kose meg videre : )

  SvarSlett
 3. Gratulerer (velfortjent). Og god bedring. Du har rett i at jeg må være glad for at han lille der hjemme fortsatt vil dele ting med meg;) Og du har rett i at en ikke skal kimse av størrelsen. Og du har rett i å gi en award til Stilleben;) Du har visst rett i mye du - SELV om du er syk.

  SvarSlett
 4. Til Demie: haha, her var jeg respektløs. Jeg har jo sett at du har award free blog, men det glemte jeg helt. Take it or leave it, jeg hadde i alle fall stor glede av å anbefale bloggen din. Det var jo det viktigste!
  Og til Anne-Lise: så fint at du likte det. Og ja, vi har jo et og annet felles, tror jeg, selv om jeg ikke er kunstner.
  Og til portofritt: takk skal du ha:)
  Og enda virker ikke innloggingen, så jeg må velge reserveløsningen

  SvarSlett
 5. Håper ikke det gjorde noe at jeg avslørte awarden før deg. Ble visst litt revet med :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!