tirsdag 24. mai 2011

Ikke helt på høyden

Jeg er ikke helt på høyden i dag, så jeg orker rett og slett ikke å være positiv. Det blir for slitsomt i tillegg til alt. For det første så er jeg forferdelig forkjølt. For det andre virker ikke nettleseren min, og for det tredje? Jeg vet ikke helt? Alle gode ting er tre. Kansje alle trasige ting bare er to? Jo, det tredje er at profilen min ikke virker slik at jeg får skrevet kommentarer. Så dere som evt. hadde håpt på en sleivete kommentar fra meg i dag, får det ganske enkelt ikke. Hvis det ikke plutselig skjer et under.

Det har i grunnen vært slik i hele dag. Jeg kom meg ikke inn på nettbanken på jobb, og heller ikke i regnskapssystemet. Kanskje det er et virus som virker på alt? Jeg greier å tyne ut av meg noen ord, det skal jeg ha. Merkelig nok snakker jeg ikke i søvne.

I går var det forresten en rekord på bloggen min; jeg hadde 100 besøk. Det synes jeg i alle fall var positivt.Da skal jeg finne et bilde, og så skal jeg krype under teppet igjen.Her var vi på høyden. Og ser ned på Como. Litt disig var det, men jeg var på høyden!

3 kommentarer:

 1. Varme helbredende tanker oversendes herved... håper både du og Pc`n snarest blir bedre og at formkurven bare går oppover! Jeg har akkurat levert fra meg min Pc full av virus, håper jeg får den tilbake snarest, med alle bilder og dokumenter i behold... God bedring til deg :)

  SvarSlett
 2. Jeg slenger meg på, jeg. Skikkelig drittdag.
  Vi får satse på morradagen!

  SvarSlett
 3. VEt du hva? I går var en sånn dag for meg og!!!! Det må ligger på stjærnene eller noe.... men det går bra Lise! Vi klarer dette vi : ) God berding til deg

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!