mandag 2. mai 2011

Merkelig...

Er det ikke snålt? Hver gang jeg er ute etter noe spesielt i butikkene, er det helt umulig å finne det. Jeg skal i bryllup i juni, og helt uforvarende kom jeg over en kjempefin kjole. Korallrød! Passer utrolig godt til Chie Mihara-skoene mine.. Men så er det slik da, at jeg har ubegripelig overdimensjonerte overarmer. De må skjules, jeg skulle til å si for alle pengene. Men hva hjelper det, når det ikke er noe å få kjøpt, det være seg for få eller mange penger. Jeg hadde sett for meg at jeg skal skulle kjøpe meg en bolerojakke. Lys, og ikke grovstrikket eller heklet.
Enkelt, trodde jeg. Hver gang jeg har sett etter ei jakke (cardigan som ungdommen under 40 sier, golfjakke de over 80), har jeg bare funnet bolerojakker. Og til dere som ikke vet hva ei bolerojakke er, de vil si de fleste  unge, under 30, så er det altså ei jakke som er kort i livet, rundet, og hvis den kan lukkes er det bare med en knapp eller hempe. Jeg er sikker på at jeg har sett hundrevis av bolerojakker, når jeg altså ikke hadde bruk for det. Men nå, nå er det tomt. Er det bare fordi de vil være ekle med meg tro? Hva skal jeg gjøre?

Hallå, någon, kann ni inte hjälpa mig?

9 kommentarer:

 1. Stoff- og skredderjakt...
  Jeg har et stoff som trenger skredder, men har ikke startet jakten ennå...

  Gertrude

  SvarSlett
 2. Ja, det er jo også en mulighet, men da må jeg lete etter to ting på en gang..

  SvarSlett
 3. Jeg skal holde utkikk :)Det ordner seg med et aller annet vettu...Det er viktig å føle seg vel, men ofte tenker man selv mere på egne "skavanker" enn hva andre gjør. Skoene ser kjempefine ut, jeg elsker sko!

  SvarSlett
 4. Skoene dine er superlekre!!!!! Jeg vet at jeg noengang har hatt på meg så fine sko at jeg har tenkt, nå kan det være det samme hva jeg har på meg. Skoene redder alt!!!!
  Ikke at jeg mener at du skal tenke slik, altså. He he. For jeg kjenner meg igjen, jeg var på jakt etter lys, hvit bolerojakke til en konfirmasjon og s\da var alle bolerojakker forduftet som i løse luften.

  Det endte med at jeg gikk på en klesbutikk som egentlig er for mer voksne damer enn meg. Vi har et par sånne på Fauske. De er ganske dyre i prisen, men her fant jeg altså det jeg lette etter. Måtte gi 500 for den, da. Men da var jeg desperat!!!!

  Så mitt tips er å se i andre butikker enn de typiske kjedebutikkene.

  Lykke til:-)

  SvarSlett
 5. Herre, som jeg kjente meg igjen i nå. Sånn er det ALLTID når jeg skal kjøpe meg noe. Verden har frem til det punktet jeg trenger noe vært overfylt av akkurat det jeg trenger. Jeg går derfor naivt på, og leker litt med tanken på hvilke av de utallige eksemplarene jeg skal velge meg, overbevist om jeg ihvertfall vil finne minst 5 stk- men nei!! Alt er som blåst vekk. Hver gang!! WTF?

  Uansett, lykke til! Har dessverre ingen råd. Tror min løsning er å spise sjokolade og klage, men vet at det egentlig ikke er særlig løsningsorientert ;)

  SvarSlett
 6. God tur til Milano!! Kos deg masse! Det er metrostasjon P.TA Genova som er nærmest denne vintage butikken(grønn linje). Det er koselige hus og flere steder å spise i solen på begge sider av elven :)

  SvarSlett
 7. Takk for oppmuntrende tilrop! Jeg skal prøve å la være å klage og spise sjokolade, og heller trene litt. Da blir det nok bedre. Nesten en måned igjen til jeg trenger den også. Og nå drar jeg til Milano!

  SvarSlett
 8. Har sett bolerojakker på Zizzy. Svarte, riktig nok, men de pleier da å ha modellene sine i flere farger. Jeg må også ha en, til å skjule mine overarmer (forøvrig støpt i samme form som dine), når jeg skal bruke nyttårsaftenkjolen min. Den lille sorte med overdimensjonerte paljetter på.

  PS. Hadde den vært grå, hadde jeg nok ligna ei blank, feit og fin sild på en prikk,(evt.på en sildrist) :)

  SvarSlett
 9. Jeg leita på Zizzy også, men de hadde bare svarte, de også. Men det ordnet seg i Milano!Skjønner ikke hva jeg stresset for...

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!