mandag 9. mai 2011

Maitur til Milano og Como

Vi har vært i Italia siden sist, husbonden min og meg. Siden sist jeg skrev blogginnlegg, mener jeg. Nå har jeg valget, en lang og detaljert beskrivelse, eller en kort, og kanskje til og med mer konsis. Eller flere små og konsise. Vel, når det gjelder å være konsis, er jeg vel bortimot evneveik, men jeg hopper likevel over langt innlegg. Det er ingen som egentlig er interessert, tror jeg

Vi har vært i Italia relativt ofte de siste årene. Det har avløst de regnvåte Skottlandsturene vi plaget våre barn med på. Nå, når vi alene, da drar vi til Italia da. Gang på gang. Vel, husbonden var på møte i Milano et par dager, og så ble jeg med som frue. Det er det ikke ofte jeg er. Og da møtet var ferdig, drog vi til Como. Der var det utrolig vakkert, men på mange måter uitaliensk. Den maten vi fikk, var stort sett ikke såå god som den vi har fått bare litt lenger sør, og folk i Como er nok ganske så like naboene sine som er bare få kilometer unna; sveitserne.

Som vanlig var jeg i butikker, jeg fikk til og med kjøpt en silkebolero, mye bedre enn hva jeg hadde greid å forestille meg, Ellers var det faktisk mye vindusshopping. Artig det også.

 Brodert skilt i undertøysbutikken

 Klokkemerket too late....

Og den morsomste av dem alle; solbrillebutikken i Bellagio

2 kommentarer:

  1. Velkommen hjem og gratulere med ny bolero! Det var jo helt supert at du fant den da :)

    SvarSlett
  2. Hei! Alltid fint med en litten reise! Jeg sender gaven din i dag : )
    og for å svare på ditt spørsmål : jeg kommer fra Athen

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!