torsdag 6. januar 2011

Det er alltid noen som må ta oppvasken

Men jeg sniker meg stort sett unna.Unnasluntrer. Jeg legger ikke to pinner i kors og skummer bare fløten.Jeg avskyr det. Å ta oppvasken altså. Jeg fikk overdose i oppveksten, tror jeg. Eldst av 5 barn. De kjøpte oppvaskmaskin omtrent den dagen jeg flytta hjemmefra. Det sier nå sitt, tenker jeg. Men er det noen som liker å vaske opp? Virkelig? Det kan jeg ikke tro. Er det noen som gjør det, så må de si fra. Så kan jeg ta et dybdeintervju.Nå ja, når vi er i huset vårt i Meråker, skjønner til og med jeg at jeg må ta et tak. Der har vi nemlig samlet på oss diverse Stavangerflint, og det tåler ikke oppvaskmaskin. Ikke det at vi har oppvaskmaskin på hytta heller da, men. 

Er det først slik at jeg skal vaske opp, da skal jeg i allefall ha skikkelig børste! Og det finnes bare en, ingen over, ingen ved siden, bare en, og det er den gamle fra Jordan som vet hvordan. Dette er bare en helt vanlig oppvaskbørste, tenker du kanskje? Tenk, for det er ikke det! Den er vinner av Norsk Designråds Klassikerpris i 1996. Skrapekant er formet som en negl. Ta en titt, hvis du fremdeles kjøper disse. Dette ble et kjedelig blogginnlegg, og oppvasken står fremdeles!

2 kommentarer:

  1. Du fikk nok kvota di med oppvask, men når man bruker 2-3 timer, og vannet blir møkkete, kaldt og fett, da skjønner jeg at man kan slite med motivere seg. Du får gjøre som Flettfri (og du) sier; simulere åndsfrisk, og gå på med forkrummet hals.
    PS! Har tre kjeler som står i oppvaskkommen og roper på meg. Men jeg er god på å lukke ørene.

    SvarSlett
  2. Jeg har vasket en helgs oppvask i dag, i Meråker. Det gikk fint....

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!