tirsdag 12. april 2011

Krakra




Her om dagen på vei hjem fra jobb, så jeg noen kråker som jeg ikke hadde sett før. Ikke som jeg vet om, i alle fall. Ikke var det vanlig kråke, og ikke var det kornkråke, som det er uhorvelige mengder av her i Trondheim. I den store fugleboka fant jeg det ut: det er ei kaie.

Den ser litt ut som ei heime, ho var fra baksia;  ho var lita og nett, arg og besett! Ja, for den er mye mindre enn vanlig kråke, men se det blikket! Det er ikke bare å komme her, og komme her, her nei! Mange lager kråkebilder, her er to fra etsy:







1.Crow, by Jenni Philips

2. Crow, handcut, by Joe Bagley

4 kommentarer:

  1. Liker slektningene kornkråkene veldig godt, men ville ikke hatt noe i mot kaier i nabolaget heller! :) Kornkråker er det faktisk også en del av her nede på Lade på jordet ved Lade skole. flotte fugler! :)

    Solveig

    SvarSlett
  2. Ja, de er vel i grunnen over alt her i Trondheim. De er veldig fine. Kaiene så jeg ved Åsvang skole, rett i veikanten, på en meters hold. Dessverre hadde jeg ikke fotoapparat

    SvarSlett
  3. I Sverige så vi mange kaier. Jeg synes de er flotte.

    SvarSlett
  4. Haha, noen har krysset av i boksen for kjedelig. Jeg er helt enig, men likevel, jeg synes fugler og sånt som jeg ser i naturen er interessant også. Jeg går nå og glor på min ferd

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!