onsdag 8. juni 2011

Det gjelder å simulere åndsfrisk og gå på med forkråmmet hals

Treffende sagt av Fru Flettfrid Andresen, Øvre Singsaker, Trånnhjem. Jeg lurer på hvor det har blitt av damen, sitter hun på et såignert eldrehjem tro? Jeg har adoptert ovennevnte sitat til mitt livsmotto. Mye bedre enn "Keep calm and carry on" som vi ser overalt på puter og slikt.

I dag kom jeg på at det kanskje går an å simulere frisk også, og gikk på med forkråmmet hals. Mannen min reiser mye, og da mener jeg mye. Hvis han reiser  interkontinentalt, som det heter, med KLM, får han et hus med genever i, hver vei. Men ikke til Midtøsten. Da får han hus, men uten genever, due to customs regulations. To hus var ikke plassert i bokhylla sammen med de andre. For å gjøre det, måtte jeg ommøblere. Og så kom jeg på at jeg måtte skifte ut noen bøker, den ene boka drog den andre med seg, kan man si. Plutselig, etter at jeg hadde laget et vanvittig kaos, tok kreftene slutt. Pffft, som man stikker hull på en ballong. Fullstendig punktering. Og jeg som skulle få besøk av ei venninne i kveld og all ting. Jeg fikk plassert bøkene jeg hadde tatt ut, i kasser. Og her sitter jeg. Resten av huset er ikke ryddet. Ringte derfor til venninna mi og fortalte om min realitetsorientering.

I kveld møtes vi på kafe! Det blir jeg helt sikkert friskere av, uten simulering.


Bøkene kunne ikke stå i kasse lenger! De er så fine. Mange er gamle skolebøker.

What matters is to simulate a sane mind, and keep going,  Flettfrid Andresen said. To day I tried to simulate that I am completely restored after my illness, but simulating is not enough. I started  to move some books, and when I had taken all the books out from the book case, and from the cardbox,  my energi just were used up. Nothing  left. A friend should come and visit me tonight, I had to change my plans. We are to meet at a cafe instead. The books are nice and interesting, a lot of them are schoolbooks, some more then 130 years old.

4 kommentarer:

 1. Jeg liken den trøndreske varianten best :) Håper du har igjen krefter til å nyte kafèlivet... :)

  SvarSlett
 2. Hei! jeg tar inn hver eneste ord... titelen var litt vanskelig - måtte lese den engelske delen for å skjønne ... jeg lærer. og nå skrev jeg sitaten ned. takk for fin innlegg Lise. og ideen å ha bøkene med disse husflaskene foran er interiør design på sitt beste det! håper du koser deg på kafeèn : )

  SvarSlett
 3. Hei! Håper du ble friskere...ja frisk! Jeg følger deg opp på min måte med å lese alle bloggene dine. Har selv "lagt" meg inn på blogg.no under navnet litjhesten. Håper vi finner anledning til en sommerkaffe i byen?? God bedring! Kari Aa

  SvarSlett
 4. Hei Kari! Ringes etter pinse! Er mye bedre nå!Hyggelig at du leser bloggen min!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!