onsdag 1. juni 2011

Donaldskyer og strøtanker

Livet på sofaen kan bli temmelig begrenset, men det er mye bedre enn livet i senga. Nå har jeg hatt rede her i sofaen i ei uke! Det eneste jeg har greid å gjøre, er å snekre sammen et blogginnlegg hver dag. Og så har jeg lest ei bok. Ellers har jeg gjort ingenting. Tenk det, ingen ting! Jeg har tenkt, sovet, surfet, tenkt, sullet, sovet osv. Nå håper jeg at jeg er på bedringens vei, ellers må jeg vel bare kasseres.

Og apropos det: Vi kaller en spade for en spade her i huset. Språket kan være til tider litt røft. Sønnen vår, som var ni-ti år den gangen, sa at han ønsket seg så veldig en katt. Det må bli over mitt lik, det,  sa jeg (er veldig allergisk, dessverre, skulle gjerne ha hatt katt). En par dager senere, da jeg hadde litt verre astmatrøbbel enn vanlig, sa jeg til mannen min at du, nå er jeg så syk, du får bare avlive meg. Jeg kan ikke brukes til noe mer. Da kom det fra sønnen, som lå på en sofa; YESS, DA BLIR DET KATT! (og like etter, mamma: du ble ikke lei deg?) Jeg ler fremdeles!

Donaldskyer? Jo, jeg har tatt bilde av noen den siste dagen jeg var på føttene. Slike som ser ut som de i donaldblader og fargebøker. Og da jeg var i Østre Gausdal kirke i konfirmasjon, hadde de likedane i taket.
10 kommentarer:

 1. Hei! God bedring til deg. Jeg er litt frust, sliter med å få lagt inn kommentar...

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Nå fikk jeg jaggu det til! Vet sannelig ikke hva som var galt! Fine innlegg med lett skydekke og flintting! Jeg har samme skål med fugler! Igjen riktig god bedring. Men godt du blogger. Alltid hyggelig å stikke innom deg.

  SvarSlett
 3. veldig vakre skyer... de på taket og : )
  ( og det virker som sønnen har arvet humor sansen til mamma sin ! )

  SvarSlett
 4. God bedring, Lise! Det var noe kjent med de skyene. Vi har jo slike i Bakke kirke òg : )


  LivBenedicte

  SvarSlett
 5. Skyer er fint ja, godværsskyer best da! Det var jo en kjapp konklusjon fra din sønn - ikke dum den gutten :) Nå skal jeg gi oppmuntringen du ga meg videre - og jeg ønsker deg fortsatt god bedring!

  SvarSlett
 6. Unger får sagt det!

  Skyer er fine å studere. Fine å male også. Skystudier. Har prøvd meg på det.
  Og hvis man kjeder seg i kirken, har man alltid noe å se på :)

  SvarSlett
 7. Og alle som ser dette, gå inn og sjekk dagens brudeblogg (bruder i hundre år). Et morsomt slektstreff i Bloglandia.

  Takk for mange fine og morsomme kommentarer om helse, skyer og sønner

  SvarSlett
 8. godt å gjøre ingenting noen ganger, men kjedelig at det må være under slike omstendigheter.. Ønsker deg god bedring. Ikke sant skyer er vakre! Fine bilder du viser frem :)

  SvarSlett
 9. Hei min venn!

  Takk for to helsingar på ein dag - du er herleg! Neida - du er hverken blitt svaksynt eller tullerusk - eg forandra teksten, sjølv etter at eg fekk den fine kommentaren ifrå deg... Var ikkje heilt komfortabel med ein tekst som overhode ikkje betydde noko idag... Har strie dagar, med ein finfin tantegut som har fått tilbakefall av leukemi, berre 15 år. Me bur heldigvis nære, både heimen hans og sjukehuset, og kan delta og bidra mykje. Men det tar på. For alle. Sånn. No veit du litt meir. Eg er ikkje så kryptisk berre for å vere det. Men alle kan jo gå inn på bloggen, så det blir litt vanskeleg å skrive så mykje om det...

  Klem og godbedringbedring til deg! Og den om katten var fin, altså! Eg måtte le:-) Takk!

  SvarSlett
 10. Hei Lise B. Jeg har også lagt meg inn som følger hos deg. Utrolig koselig når kontakt knyttes på denne måten via Anne Lise... Du har spennende tekst og er utrolig flink med ord. Og skyer, jeg elsker skyer. Har fotografert skyer i mange år... vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til men klarer ikke å la vær.... Spennende å følge deg videre!!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!