mandag 27. juni 2011

I Lilleputtland

Da mannen min, ei god stund før han ble det, så seg runt etter ei jente som kunne være aktuell, så han etter de kortere i landet. Han er ikke så veldig høy selv, og ønsket å finne ei som i alle fall ikke var noe særlig lengre enn ham. Dette var, rent genetisk sett, litt tullete, for slik det ble, er heller ikke barna våre blant flaggstengene i nasjonen. I alle fall, etter at alle solemerker, og tommestokker, var tatt i bruk, falt valget på meg. Etter litt pushing fra min side, det må innrømmes. Jeg hjalp han å velge meg. Og jeg tror ikke han har angret så forferdelig. I alle fall ikke hele tiden.
For å vise størrelse, er det nå for tiden vanlig å henvise til fotballbaner. Jeg er mer vant til fyrstikkesker. Dessverre fant jeg ikke noen nå. Mannen min er 52 cm høy, jeg er 36.

When my husband was looking around to find a girlfriend, he was looking among the shorter girls. That is because he is not too high himself. Genetically, that was a bit stupid, because, well, our children are not the tallest flag poles in the country either. Anyway, taking use of his measuring ruler and some luck, he eventually chose me, with a little help from me, to be honest. I do not regret that, and I do not think he does all the time, either.  To show how big a thing is, we usually use football fields now. I am more accustomed to matchboxes. Unfortunally, I do not have one here. My husband is 52 cm, I am 36.

4 kommentarer:

 1. Dette bildet overbeviser meg om at påstanden om at vikingene var ca 33 cm høye, medfører riktighet. De hadde sannsynligvis problemer med å forsere gress og blomster. Herren på bildet har trolig like store problemer med å sette blomstene i vann.
  God ferie videre med hodet høyt løftet - Liv

  SvarSlett
 2. Han var nok veldig heldig som fant deg!! Kjell Nupen har fått produsert keramikkrukker i Danmark og dekorert de selv. De høyeste han har dekorert er ca 4,5 meter, denne er kanksje da en modell eller prototyp... :) arti du ja :)
  Du, når det gjelder heklabrikker har jeg samlet med tanke på putedekor og lignende - men under ryddingen nå før jeg reiste, så jeg at jeg har veldig mange. Nå bør jeg produsere, ikke bare samle. Men når det er sagt, det kan jo bli bruk for mange om jeg får en ny idè :)

  SvarSlett
 3. Vi har et par av disse krukkene i Bergen også.
  Vet ikke hvor han fant sin.

  Interessant å være i slekt med så små mennesker!
  Selv er jeg helt gjennomsnittlig.

  SvarSlett
 4. Ser at du og din mann har vært i KRS, den deiligste by på denne årstiden. Jeg er STOR fan av Kjell Nupen og jeg lover deg, den krukken er ikke liten... Ps! Fikk du også med deg det fine Nupen fontene anlegget like ved. Vakkert!!

  mvh Galler Tove

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!