tirsdag 14. juni 2011

Severdig do

Jeg vet ikke om toalettet på Statoilstasjonen i Folldal er en erklært turistattraksjon, men det burde være det. Vi fant denne perlen for et par år siden, og siden har vi prøvd å få til en stopp der hver gang vi drar forbi, selv om vi ikke er det minste trengende. Og litt med hjertet i halsen; tenk om  de har pusset opp!!  Jeg lo så inderlig godt og lenge første gang jeg så det, det er laget med kjærlighet og omtanke og ikke uten humor heller, vil jeg tro. Og mens andre Statoilstasjoner har moderne kaffemaskiner, får vi nytrakta kaffe i Folldal. God service, og så er det altså en fryd å gå på do.


I do not know if the loo of the petrol station in small Folldal is a declared tourist attraction, but it certainly should be so. We found this littel gem a few years ago, and we try to visit every time we are passing, even if we are not that needy. It is made with love and care and a great dose of humour, I think. The quality of the pictures is not very good, I should have used the big  camera, but I was afraid to show I was taking photos..

14 kommentarer:

 1. Wow! For en fantastisk do!!!
  Og så på Statoil, da :D

  SvarSlett
 2. Det morsomste turistattraksjonstipset jeg har sett! :)

  SvarSlett
 3. plutselig fikk jeg et helt annet oppfatning av Statoilstasjoner! skikkelig retro og veldig veldig kul! har kjempe lyst forresten til å se din barbie dokker vogue utgave- høres morsomt ut! alle "små" jentenes drøm : D

  SvarSlett
 4. Oooops, det er den sterkeste tapeten fra det letter psykedeliske og gale 70-tallet jeg har sett! Og jeg er født i 1960, så jeg har hatt en skikkelig dose mønster, popgult og brunt i mitt liv *S*
  Denne doen burde jo registreres som verneverdig kulturminne - bare ikke noen rapper den og plasserer den på Maihaugen!
  Koser meg på bloggen din - liker dine skråblikk.
  Det eneste aberet med bloggen din er tittelen. Hver gang jeg ser den, får jeg en melodi på hjernen - bom-bom-bom-bom-bodilla-bom- bom - syng med!
  En god kveld til deg - Liv

  SvarSlett
 5. Halloooo - bloggen din har da et helt særegent navn. Det er nok jeg som er en profesjonell leser, les: bibliotekar, og som leser så lynfort at jeg ikke får med meg det som egentlig står der. I stedet finner hodet mitt noe som ligner, og så er sangen i gang i hjernevinningene.
  Nei, hold på navnet, det er helt seg selv *S*

  SvarSlett
 6. Jippi- det var saker!! Heia Statoil (i denne forbindelsen i det minste :))

  SvarSlett
 7. Fantastisk tapet!!! Jeg elsker den! Absolutt verneverdig, og jeg håper også at ikke Maihuagen kommer og rapper doen på Statoil i Folldal!!!!

  SvarSlett
 8. Dette var jo helt fabelaktig! Vi skal kjøre forbi Folldal i sommer, og da skal jeg jammen legge inn en stopp der!

  SvarSlett
 9. Håper de aldri pusser opp. Absolutt verneverdig!

  SvarSlett
 10. Minner meg om et dynetrekk som finnes nå. Vet ikke hvilet merke, men det skal visst være den ultimate bryllupsgave.

  SvarSlett
 11. Hihi! Herlig tapet på doet der!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 12. Jeg håper riktig mange vil ta turen innom ! Det er fantastisk morsomt med noe som ikke er så strømlinjeformet!

  SvarSlett
 13. Nu fick jag äntligen den berömda tummen ur... och går på toa eller do då. :)

  Så fina sjuttiotalstapeter? En fröjd att sitta på "tronen" när man får titta på så vackre damer! Hoppas att de renoverar varsamt, när de måste rusta upp.

  Mannen har jobbat på Preem tidigare, där fanns inget så vackert på toaletten, men de hade i alla fall något fint bakom kassan...

  /helena

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!