onsdag 16. mars 2011

"I love your blog award"

Jippi, jeg har fått min første blog award, fra Eirin! Tusen hjertelig takk! Hun har  bloggen Eventyrdamen (Eirin forteller) Den anbefales! Jeg er innom den hver eneste gang hun legger ut, og det gjelder også den andre bloggen hun har; The Bettie Vintage Page

Banneret er laget av Katrine Kalleklev, selvfølgelig!
Reglene er slik:
- Lenk til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmålene
- Gi prisen videre til ti bloggere

1. Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge fordi jeg bare helt plutselig fikk lyst en dag, Jeg ville finne ut hvordan man gjorde det. Vips , så var jeg i gang. Og så viste det seg at det var kjempemoro! Jeg trodde nok at jeg kom til å skrive mer om interiør og slikt enn hva jeg har kommet til å gjøre, men det gjør ingen ting, for det er så utrolig mange andre som skriver bra interiørblogger. Så jeg skriver om dette og hint, men jeg har bestemt meg for at det skal være positivt. Har jeg ikke noe positivt å skrive, skal jeg heller ikke skrive.

2. Hvilke blogger følger du?
Jeg leser en del interiørblogger, der finnes det mange gode. Jeg følger også med på en del grafikere, og liker å lese om kunst, fortellinger, eventyr, litteratur og musikk. Som Eirin skriver, bloggene kan erstatte ukebladene, men jeg har ikke helt kommet dit ennå.  Jeg oppdager stadig nye blogger som har mye å gi, og er interessante å følge.

3.Favorittmakeupmerke
Her er jeg av det mer trauste slaget, jeg bruker Lancome leppestift. That's it! 

4. Favorittklesmerke
Tja, jeg vet ikke helt jeg. På grunn av min fyldighet, er det kanskje ikke så mye å velge i; Noa Noa, Bitte Kai Rand, Avoca, Indiska.. Når det gjelder sko, derimot, er det en og bare en favoritt: Chie Mihara

5. Ditt må-ha makeup produkt
Det blir leppestift fra Lancome igjen det. Hjelpe meg, jeg har blitt kjerring

 6. Favorittfarge
  Støvete pasteller, grønn- og blåtoner

7. Parfyme
Som astmatiker har jeg dessverre sluttet med det for maaaange år siden. Trist, men sant. Kjerring 

8.  Favorittfilm
Det er egentlig mange. Mulholland Drive kom jeg på først, så intervju med Lynch i går. Han er helt fantastisk. Men ellers er også  franske Ozons 8 Kvinner utrolig kjekk. Jeg liker ikke realistiske filmer, de må være snåle, teatralske. Blues Brothers også! Og jeg ser absolutt ikke tragisk-realistiske filmer. Jeg vil heller drømme meg bort litt,  enn å bli påmint verdens elendighet når jeg ser film også.

9.Hvilket land vil du besøke, og hvorfor
Om noen få uker skal jeg og dattera mi til Island! Jeg har aldri vært der før, og grunnen til at vi akkurat skal dit, akkurat nå, var at vi fikk usannsynlig billige billetter. Men jeg har ønsket meg en tur til Island lenge. Jeg gleder meg veldig til mor-og-datter-tur. Ellers Italia, fordi Italia har alt. Og til Tyrkia, jeg var der i fjor, og det gav absolutt mersmak. Jeg er litt reisegal.. 

10. Still det siste spørsmålet ditt selv;  Hvorfor er det så viktig for deg å fortelle.
Jeg forteller, derfor er jeg!! Jeg har et overassosierende hode, det bobler over av alle inntrykkene jeg får, så det må bare formidles videre. Jeg vet jeg kan være en pest og en plage med alle fortellingene, vitsene, minnene jeg kommer med hele tiden, men jeg bare MÅ. Derfor er det velig kjekt med bloggingen, slik avlaster jeg mine nærmeste, mine venner og mine kollegaer litt også.


 Ti blogganbefalinger; I love your blog
Dette er jo ikke helt enkelt. Jeg hopper over de engelskspråklige, og også de svenske. Jeg hopper også over de store, de som ikke er "private". Ellers gjelder de som mine anbefalinger. Selvfølgelig anbefaler jeg Eirins blogg, se lenke over. I tillegg:

Magifabrik
Hiber-Nation
Vestablikk
Glamourbibliotekaren
The Bettie Vintage Page
Portofritt
Killing white elephants
Fryd+Design
Gjennom ordene
Kåfjordolga

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for varme ord - og for award. Akkurat hva jeg trengte;)

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for award, jeg kan ikke love at jeg tar utfordringen, men blir jo litt fristet:)
  -Og du er absolutt ikke en kjerring!

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Så koselig å få den tilbake:-) Og for mange fine ord. Lynch har mange bra filmer, enig med deg der. Lancome er vel en klassiker!!! Så liker jeg godt sitatet ditt: Jeg forteller, derfor er jeg. Ha en fortsatt fin kveld/natt! klem

  SvarSlett
 4. Hei!

  Alltid morsomt å bli overrasket med en kommentar fra leser man ikke visste om, det setter jeg veldig stor pris på - det gjorde kvelden min :}

  Jeg takker for anbefaling og at du leser bloggen min, skal ta en titt på din også. Kan ikke love at jeg følger opp awarden, tror ikke den slags trivia gir leserne mine noe særlig. Som et slags "istedenfor" har jeg f.eks lagt ut et innlegg med barndomsminner som kanskje viser karakterbygging på en eller annen måte..

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 5. Og. Fint toppbilde du har, googla Kalleklev og ble litt frelst.

  SvarSlett
 6. Til Eirin og Katrine: Dere var selvskrevne, og Portofritt: Du er et nytt og veldig hyggelig bekjentskap. OG til Sabrina: Jeg forventet ikke i det hele tatt at du skulle ta på deg "forpliktelsene", men jeg hadde likevel så lyst til å gi deg den, siden jeg ser du er veldig talentfull, og har tekster som nesten gir meg frysninger av og til. Nå skal jeg gå inn og lese barndomsminneinnlegget ditt! Jeg er forøvrig også helt frelst på Katrine Kalleklevs bilder!

  SvarSlett
 7. Hei Lise - TUSEN TAKK for fin award - eg blir så glad! Eg er òg(hm..) litt dårleg på å følge opp slike utfordringar, men skal sjå om eg plutseleg får "ånden" over meg;-) DU har ein fin blogg, og er så dyktig på å formidle! Og er enig med Katrine her; du er definitivt IKKJE kjerring!

  God klem til deg!

  SvarSlett
 8. Tusen hjertelig takk til deg også, IJ, for så fine ord. Jeg er alt for full av ord, så bloggen er et skikkelig fristed,jeg får lessa av litt. Jeg bare setter penna i gir, så går den av seg selv. Men det er mye artigere nå, når jeg har fått flere lesere også!Og så er det så kjekt å lese gode blogger, og der er din Vestablikk en av de ti beste, mener nå jeg da!

  SvarSlett
 9. Tusen tusen takk! :) Og takk for gode ord.
  Må nok tenke meg litt om før jeg svarer og velger hvem jeg skal gi den videre til.
  Ha ei super helg!!
  Klem

  SvarSlett
 10. :)

  Fikk nesten lyst til å låne et bilde til headeren min jeg også, men vi får se om jeg ikke får den ultrakreative ånden over meg i helga og kanskje lager en collage. Barndomsminnene fløt nå iallefall ut i løpet av skremmende kort tid. Og tusen takk for tilbakemelding, jeg setter veldig stor pris på å bli lest!

  SvarSlett
 11. Olaug: så hyggelig at du satte pris på prisen! Det var egelntlig litt av en jobb å svare på alle 10, men jeg tror ikke det er så veldig farlig.
  Til Sabrina: jeg leste barndomsteksten din, og likte den veldig godt. Du skriver veldig visuelt, jeg ser det hele for meg. Veldig bra. Har du vært inne på Katrine K sin hjemmeside? Du finner den her: http://www.magifabrik.no/

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!